2777
2789
عنوان

دعا به نیت قطع تب دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 34 پست
گلوش عفونت کرده تبش پایین نمیاد دیشب کلا بیمارستان بودیم چقد انتی بیوتیک وصل کردن به هزار زحمت با رگ ...

اخه الهی بمیرم جیگر ادم میسوزه برا بچه.سوپ درست کن بهش بده مرتب میکس کن که بتونه قورت بده

سنشا بگو بهت داروخانه میده همیشه چندتا تو خونه داشتخ باش خدایی نکرده اگه با شربت پایین نیومد سریع شی ...

الان تو داروهام پیدا کردم یهو یادم اومد دفعه قبلی دکتر بهش داده بودولی نمیدونم چقد بذارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الهی بمیرم جیگر ادم میسوزه برا بچه.سوپ درست کن بهش بده مرتب میکس کن که بتونه قورت بده

مامانم واسش درست کرده لب به هیچی نمیزنه فقط یکم اب میخوره خیلی میترسم نکنه چیزیش شه 😭

دکتر بهش شربت داده گفت شربت بهتر اثر میکنه ولی میخوره بجای بهتر تبش میره بالاتر

بعضی دکترا واقعا نمیدونن چی بدن. برا بچه دوساله قطره عالیه. راشتی شیرتا خیلی بهش بده تا هی جیش کنه تبش بیاد پایین