2789

خب تاپیـک مسخـره زدی همه هم متوجه حال وخیمت شدن.وقتـی تاپیک میزنی باید انتظار هرنوع نظـری رو داشته باشـی.انقدر داغونی ک همه برات جواب سربالا دادن.ضایع شـدی بعد نفرین میکنـی؟ خـدا و امام حسین هم نشستن تو همه رو نفرین کنـی و بگیـره.به خودت برمیگرده چون ناحق بوده.

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

چیشده

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با همه دعـوا داری و همه رو هم نفرین میکنی؟ به هر حال امیدوارم زودتر حالت خوب بشه تا موقع حرف زدن با دیگران انقـدر مثل هاپو پاچه نگیـری.

چه اتفاقی افتاده؟

طرف تاپیک زده و کلـی خوشحاله که توی یه مجلس به خونواده شوهـرش بی‌احترامی شده.میگه دلـم خنک شدااا....بعد همه اومدن میگن خب حالا ما چیـکار کنیم؟؟ خب که چـی؟ منم همینطوری نوشتم مرسـی که گفتی.بعد اومده میگه دل چند نفرو شکستی و امام حسین جوابتو بده و فلان

طرف تاپیک زده و کلـی خوشحاله که توی یه مجلس به خونواده شوهـرش بی‌احترامی شده.میگه دلـم خنک شدااا.... ...

اینجور ادما رد دادن

بیخیال

حتی لایک نمیکردی کامنتشو

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
والا جنبه ندارین تایپک نزنید😊

والا همینو بگو....من نوشتم مرسی که اطلاع دادی میگه امام حسین جوابتو بده و با این جمله‌ت دل چندین نفرو شکستی و خیر نبینی🤪😄😂

اینجور ادما رد دادن بیخیال حتی لایک نمیکردی کامنتشو

باور کن همه نوشتن خب که چی؟ حالا ما چیکار کنیم.به همه توهین می‌کنه و میگه امام حسین جوابتو بده.ضایع میشن قاطی میکنن.بعدم زرتی قفل میکنه

والا همینو بگو....من نوشتم مرسی که اطلاع دادی میگه امام حسین جوابتو بده و با این جمله‌ت دل چندین نفر ...

یکی بمنم برگشت همینو گفت کسی ک تاپیک میزنه باید جنبه هر نظری رو داشته باشه البته خدا شاهده من حرفی نزدم ک دل بشکنه زود جبهه گرفت و.... بیخیال بابا😉

یکی بمنم برگشت همینو گفت کسی ک تاپیک میزنه باید جنبه هر نظری رو داشته باشه البته خدا شاهده من حرفی ن ...

آی قربون آدم چیز فهم،راست میگی گلم.ولی چون تاپیکشو زود قفل کرد گفتم خودش بیاد بخونه ببینه چقدر کارش داغونه

باور کن همه نوشتن خب که چی؟ حالا ما چیکار کنیم.به همه توهین می‌کنه و میگه امام حسین جوابتو بده.ضایع ...

بعضیا اومدن سایت واسه تخلیه عقدشون

اینم یکی مث اونا بوده

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)