2777
2789

سلااااااام

نمیدونم به عشق و اینا اعتقاد دارید یا نه ! ولی من پارسال به یه حدی از یه عشق یه طرفی(یه کراش خیلی خیلی عمیق) رسیده بودم که طرف(فامیلمونه) پارسال همچین موقع هایی یه روزی می‌گفت که من دوست ندارم با فامیل ازدواج کنم اصلا بدبخت همینجوری حسشو می‌گفت بعد من حالم بد شد میخواستم خودمو بکشم سر یه جمله مسخره. سر اینکه هیچکس درکم نمی‌کرد . سر اینکه دوستام همش میگفتن بزرگتر که شدی یادت می‌ره طرف کی بوده! این بدترین بدترین بدترین نوع دلداری به کسیه که عاشق شده.

و الان با اینکه هنوز دوسش دارم

امروز دیدم که عکس پس زمینه گوشیش خودشه با یه دختره دیگه در آغوش هم 

و اینجوری بودم که عهههههه اوکی 

با اینکه حس خوبی نداشتم ولی باز وضع و حالم خیلی بهتر از قبله 

فقط میخواستم اینو بگم فقط سعی کنید قوی بمونید یه روزی میرسه که خودتون رو به خاطر قوی بودنتون ستایش میکنید.

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق ک زوری نمیشه

خب من که هیچوقت زور نکردم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
پس من چرا بعد یکسال و پنج ماه امشب باز براش گریه کردم🥺

خب چون شاید تلاش میکنی که یادت بره  و قلبت اینو نمیخواد

باید سعی کنی به اینکه هنوز بخشی از زندگیته چه تلخ یا چه شیرین و باش کنار بیای 

من سعی کردم فقط با غمی که تو وجودمه زندگیمو پیش ببرم