2777
2789
عنوان

دوستان برای حجم سینه کسی اگه جواب گرفته واقعا کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 51 پست
چطوریه 

یە دستگاهە باید از اونایی کە سشورو وسایل برقی دارن بگیری پمپاشو میزاری روی سینە سینەتو می مکە باد میکنە پنج دیقە نگە میدڵری ول میکنی هرشب باید ادامه بدی 

یا اینکە بری پیش اون طب سنتیا بادکش سینە بگو جهت حجم برات بزارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید که من اینو میگم.آخه همینجا دیدم خیلیا گفتن. بده به همسرت ب م ک ه بزرگ میشه.

🤣🤣🤣

مگه همش جا میشه ک بده همسرش بمکه این روش واسع کساییه ک نو.. کوچیکه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یە دستگاهە باید از اونایی کە سشورو وسایل برقی دارن بگیری پمپاشو میزاری روی سینە سینەتو می مکە باد می ...

من بادکش بلدم 

اگر همون بادکشی که رو کمر هست نمیگی 

خیلی هم فشار میاره 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
یە دستگاهە باید از اونایی کە سشورو وسایل برقی دارن بگیری پمپاشو میزاری روی سینە سینەتو می مکە باد می ...

اخه وکیوم میگن خوب نیست سطح پرولاکتین خون رو میبره بالا

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ضررر نداره؟ 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
ضررر نداره؟ 

ب نظرم داره بالاتر من گفتم

شما خودتون انجام دادید نتیجه داد؟

نتیجش موقته یا دائم ؟

از سایز چکد ب چند رسیدی؟

چی هست ؟

یکی بری باشگاە ورزش مخصووص

این یکی دستگاهە البتە دقیق نمیدونم دائمی یا نە ولی باید از شوهرم بپرسم بادکش سینەس بادکش پستان وکیوم مکندەس می مکە نگە میدارە تو همون حالت بعد وکیومو برمیداری هرشب ادامە میدی پنج دیقە بسە

باعث میشە خون تو پستونا بە جریان بیفتە و حجم بگیرە

یکیم اینکە بری پیش طب سنتی ها بگی بادکش گذاری میخوام جهت حجم سینە

از شوهرمم میپرسم ببینم دیگە چی خوبە ولی یادم بنداز

اخه وکیوم میگن خوب نیست سطح پرولاکتین خون رو میبره بالا

عه جدا ؟

کجا نوشته ؟

البته میتونم حدس بزنم چرا چون مثل زمانیه ک زن ب بچش شیر میده اون موقعم پرولاکتینش میره بالا لابد اینم اونجوریه

عه جدا ؟ کجا نوشته ؟ البته میتونم حدس بزنم چرا چون مثل زمانیه ک زن ب بچش شیر میده اون موقعم پرولاک ...

دقیقا عزیزم