2777
2789

من خوردم اما تعداد کم 10 دونه( تجویز پزشک) 

در کنار ی داروعه دیگه

فقط خشکی لب رو داشت

جوش اوکی شده 

نزدیک پری فقط یکی میزنم 

دیگه مث سابق جوشای دردناک و گنده نمیزنم

ک جاش اسکار شع و اینا

حتما زیر نظر پزشک مصرف کن 

ولی اگر زیر نظرم پزشک مصرف نکردی و لاغری با قرص ویتاین E و ویتامین C مصرف کن حتما آبرسان و بالم لب بزن و بعد یک ماه آزمایش کبد بده هر روزم نخور 

عوارضشو که فاکتور بگیری برای جوش من خوردم عالیه هرکی میبینه میگه پوستت چقدر خوب شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم اما تعداد کم 10 دونه( تجویز پزشک)  در کنار ی داروعه دیگه فقط خشکی لب رو داشت جوش او ...

ناشتا میخوردی یا فرقی نداره؟

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡
حتما زیر نظر پزشک مصرف کن  ولی اگر زیر نظرم پزشک مصرف نکردی و لاغری با قرص ویتاین E و ویتامین ...

جای جوشم از بین میبره؟

جای جوشام خیلی زیاده

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡

من استفاده کردم 

از نظر از بین بردن جوش که بله عالی بود 

ولی خیلی تمام بدنو خشک میکنه 

اگر عوارضش رو می‌پذیرید استفاده کنید

اگر متاهل هستید درصورتی که قصد بارداری نداشته باشید باید استفاده کنید 

تمام آب بدنو میگیره 

مدام باید صورت و لب هارو چرب کنید 

ضد آفتاب هر دوساعت بزنی تا پوستتو بدتر و نازک تر نکنه 

چون آب بدنو میگیره برای پوست و مو شوینده جدید باید بگیرید 

سر خود نباید قطع کنید چون برگشت داره مخصوصا زیرپوستی 

شروعش دست خودته ولی تموم شدن دوره مصرف با خداست ممکنه نیاز باشه سال ها بخورید 

نورم اسکین همون از خانواده راکوتانه موادش خارجیه ولی توی ایران بسته بندی میشه

بدون آزمایش و مشورت پزشک مصرف نکنید 

فاکتور های کبدی و قند خیلی مهمه رو اینکه مجاز به استفاده هستید یا نه

جدیدا اسپیرولاکتون هم زیاد دیدم تجویز میشه اون هورمونیه 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
من استفاده کردم  از نظر از بین بردن جوش که بله عالی بود  ولی خیلی تمام بدنو خشک میکنه&nb ...

ضمنا من دوسال خوردم 

پوستم خوب شد ولی خیلی مراقبت میخواست من حال نداشتم 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻