2777
2789
عنوان

گوشی a33 بهتره یا a34

2846 بازدید | 23 پست

اینجا خوندم خیلیا گفته بودن سری ۴ ب دلایل مختلف خوب نیست و....

امروزم رفتم گوشی فروشیا دیدم 34 ارزونتره از ۳۳

ولی فروشنده ها میگفتن کیفیتش بهتره

گفتم خب چرا ارزونتره میگفتن چون همه بتونن بخرن :/

دیگ نخریدم فعلا اومدم خونه

۳۳ داشتیم خیلی خوبه

ولی گفتم شاید دوربین ۳۴ بهتر باشه

کسی هست گرفته باشه؟ خوبه ۳۴؟

چنده قیمتش

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

a34 را نمیدونم ولی a33 همکارم داره. میگه اگر دو سیمکارت بذاری دیگه رم نمیشه گذاشت. یعنی یه سیم کارت با رم فقط میشه گذاشت. بازم خودت سوال کن.

هرکسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من

قطعا a34بهتره از همه نظر

دلیل گرونتر بودنa33اینه که دیگه تولید نمیشه و کم تو بازار هست و دیگه هم قرار نیست ازش وارد بشه

کالایی که تعداد زیادی ازش تو بازار باشه ارزونتره

الانa32هم که دیگه از رده خارج شده حدودا ۱۱ تومنه در صورتی کهa24از اون بهتره ولی ۸ تومنه

تفاوت قیمت هر نسل نسبت به نسل قبلیش به خاطر عرضه و تقاضا و موجودی بازاره نه کیفیتشون

اما در کل اگهa33دارید زوده واسه عوض کردنش با نسل بعدی خودش

{ خانم هستم }
قطعا a34بهتره از همه نظر دلیل گرونتر بودنa33اینه که دیگه تولید نمیشه و کم تو بازار هست و دیگه هم قر ...

چه خوب اطلاعات دارین

موبایل فروشین??

A24که تازه چند ماهه اومده تو بازار

نظرتون راجع بهش چیه

وهمچنین a54?!!!!

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
چه خوب اطلاعات دارین موبایل فروشین?? A24که تازه چند ماهه اومده تو بازار نظرتون راجع بهش چیه ...

نه عزیزم موبایل فروش نیستم ولی یه مدت تو کار گوشی سامسونگ بودم

A24گوشی خوبیه ولی الان تفاوت قیمتش با a34کمه در حد ۲ تومن اگه اونو بگیرید بهتره

ولی خودa24هم در حد قیمتش گوشی خوبیه صفحه نمایش خوبی داره باطریش کم مصرفه لرزشگیر دوربین داره برای کارهای روزمره خیلی خوبه

A54هم که فعلا بالاترین میانرده امسال سامسونگه و جز پردازنده از هم نظر خوبه

فقط پردازندش زیاد برای بازی و کارهای سنگین خوب نیست اگه اهل گیم نباشی خوبه 

{ خانم هستم }
نه عزیزم موبایل فروش نیستم ولی یه مدت تو کار گوشی سامسونگ بودم A24گوشی خوبیه ولی الان تفاوت قیمتش ب ...

ممنونم از راهنماییتون 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
نه عزیزم موبایل فروش نیستم ولی یه مدت تو کار گوشی سامسونگ بودم A24گوشی خوبیه ولی الان تفاوت قیمتش ب ...

میبخشین من تصمیم دارم a34بگیرم ولی تو همین سایت شنیدم که باطریش زود شارژ خالی می‌کنه و دوربینش کیفیت خوبی نداره و کلا گوشی زود داغ می‌کنه درسته به نظرتون؟ 

میبخشین من تصمیم دارم a34بگیرم ولی تو همین سایت شنیدم که باطریش زود شارژ خالی می‌کنه و دوربینش کیفیت ...

عزیزم همه گوشیای جدید باطریشون زود خالی میشه چون پردازنده هاشون قویه و صفحه نمایش هاشون با کیفیته و شارژ میخوره

A34در حد قیمتش گوشی خوبیه نباید زیاد ازش توقع داشت

اگه عجله نداری میتونی برایa35 و a55صبر کنی اونا هم به زودی معرفی میشن

A25هم تازه اومده و گوشی خوبیه

{ خانم هستم }
عزیزم همه گوشیای جدید باطریشون زود خالی میشه چون پردازنده هاشون قویه و صفحه نمایش هاشون با کیفیته و ...

خیلی ممنون از جوابتون .... به نظرتون بین a25 وa34کدومو انتخاب کنم؟ و یه سوال دیگه اینکه در کل  گوشی های شیائومی بهتره یا سامسونگ؟ البته در حال حاضر گوشیم شیائومی و خیلی راضی نیستم نه از سبک منو و بحث نرم افزاریش و نه از یه سری مسائل دیگه