2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم توی نشان مسیرهارو سعی میکنه میانبر نشون بده.من با اتوبوس میخام برم از الان دلواپسم چی پیش ...

نه نشان همیشه اصلی ترین جاده رو بهت میگه .اخه خودمم ازش استفاده میکنم .جاهایی ک میانبر هست رو نمیگه .جاده اصلی و دورتر رو انتخاب میکنخ

نه نشان همیشه اصلی ترین جاده رو بهت میگه .اخه خودمم ازش استفاده میکنم .جاهایی ک میانبر هست رو نمیگه ...

اخه دفعه پیش رفتیم باماشین خودمون اصلا از سمت میدان شهر ادرس نداد تعجب کردیم.والا موندم کاش یکی پیدابش

میدان خزر تاکسی پره  دربست بگیر برو یا اسنپ بزن

الان بااتوبوس بیام همون میدان خزر پیاده میکنن درسته؟راه دیگه ای نره یوقت؟اونجا تاکسی تا خود مرکز میبرن منو؟هزینه اژانس چند 

الان بااتوبوس بیام همون میدان خزر پیاده میکنن درسته؟راه دیگه ای نره یوقت؟اونجا تاکسی تا خود مرکز میب ...

هزینه اژانس از ۳۵ تومن شروع میشه بستگی داره از مبدا تا مقصد چقدر فاصله باشه...

۱ سال خواننده خاموش بودم یهو دلم خواست عضو بشم❤️
همون میدون خزر تاکسی داره دربست هم میرن دربست بگیر بگو مرکز حضرت مریم خودشون میبرنت

خیلی راهه از میدان خزر تا مرکز؟برا برگشتم همون میدان خزر وایسم اتوبوس میاد؟

هزینه اژانس از ۳۵ تومن شروع میشه بستگی داره از مبدا تا مقصد چقدر فاصله باشه...

همون دیگ اخه یسری ها بفهمن غریبه ای سو استفاده میکنن توشهرخودن برام پیش اومده.کرایه بیشتر خواستن گفتم نرخ این هستش.از خزر تا مرکز حضرت مریم نمیدونه چند آژانس