2777
2789

سلام دوستان امروز اول ماهه و شوهرم حقوق گرفته هرماه 5ملیون وام میدیم و مابقی میموند و خرج زندگی. 4نفره مون. 

امشب رفتیم بیرون بچه رو از این موتور بازی های شهربازی سوار کردیم 20 تومن سر تکون داد و گفت 20تومن واسه چند دقیقه. بعد اون رفت هیئت و من و بچه اومدیم سمت خونه و نرفتیم. آخرشب اومد خونه گفتم کمک به هيئت چقدر کردی؟ چون میدونسم که میخواد کاری کنه چون کارتش زو نداد به منو بچه بچرخیم. 

گفت 5 تومن اول ذهنم گیر کرد دوره 5هزار تومن تموم شده خدایا 5 ملیون کمک کرده. 

من کلی تو زندگی کمبود دارم کلی حساب کتاب میکنم زندگی رو اون‌وقت راحت میره اینطوری بخشش میکنه. با اصل کار مشکل ندارم اما مبلغ برام زیاد بود چونکه خیلی وقته حوله نیاز دارم زورم میاد بخرم، اتاق بسر بزرگم پرده میخواد یع کهنه بدرد نخور انداختم و بیشتر از این میسوزم که به بازی بچه 20 تومن داده بود ناراحت بود. 

بیایید کمک کنید بگید چطور به خودم رسیدوی کنم اینقدر این سالها به خودم و  زندگی نرسیدم الان بلد نیستم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکارش اینه که از لحاظ عاطفی باید بیشتر بهش نزدیک بشی که همه جوره برای خودت و بچه هات خرج کنه 

از لحاظ عاطفی نزدیکم. من فقط  چیزی نمیخوام. و 18 ساله چیزی نخواستم آقا دیگه نیازهامو و نیازهای بچه ها رو نمیبینع

همش حساب کتاب میکنم یه خونه بزرگتر بخرم وسایل نو بخرم با حقوق کارگری واقعا زندگی کردن به اندازه خودش ...

اگه کارت میده به بهونه خرید یه مقدار پول واسه کارت خودت جابجا کن هرماه بعد ک زیاد شد وسیله بخر یا یه تیکه طلا شوهر منم همینه حالا اون یه مدل دیگه اصلا فکرش اقتصادی نیس 

اگه کارت میده به بهونه خرید یه مقدار پول واسه کارت خودت جابجا کن هرماه بعد ک زیاد شد وسیله بخر یا یه ...

احساس پوچی میکنم. میرم مثلا مانتو بخرم از دلم نمیاد اونی که دوست دارن بخرم. کفش همینطور. کیف همینطور. الان بلد نیستم برا خودم خرج کنم😓😓😓

احساس پوچی میکنم. میرم مثلا مانتو بخرم از دلم نمیاد اونی که دوست دارن بخرم. کفش همینطور. کیف همینطور ...

میدونم چی میگی 

بمن از بس استرس وارد کرده تو مخارج میترسم خرج کنم ( دقیقا مثل همون  ۲۰ تومن تو شهربازی  ) من هزار بار تو زندگی ۱۲ساله ام داشتم بعد یهو یه عالمه پول رو بفنا می‌داده