الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان فقط بزارین رو حساب عصبانیت و ذهنتونو جلوتر نبرین تو یه زمان مناسب و آرامش جریانو تعریف کنین و ...
منم میخوام همین کار رو بکنم آلان تقریبا دو هفته گذشته اما همچنان نگاش میکنم یادم میاد و حالم بد میشه. همش نگرانم که عقدمون باطل بشه..... میترسم در موردش حرف بزنم و اون بگه کلا از دین خارج شدم اون وقت من چه خاکی تو سرم بریزم با این قانون مزخرف ایران که حق طلاق با مردِ
بچه ها به نظر شما در مورد اعتقاداتش ازش سوال بپرسم یا نه. میترسم سوال کنم بگه دیدنم رو عوض کردم 😔چقد بد که نمیتونم راحت باهاش در این مورد حرف بزنم ...بچه ها هر کس مجرد تاپیک من رو میبینه و قصد ازدواج داره رو این مسائل با دقت بیشتری برخورد کنید
کاش این قانون رو باز نویسی میکردن به زنام حق طلاق میدادن. فکر کنید اگر همسر من بگه از دین خارج شدم من باید برم دادگاه و ثابت کنم که همسرم از دین خارج شده اون وقت اونا برن تحقیق کنن ببینن من راست میگم یا دروغ میگم اون وقت اگر من راست بگم و اثبات کنم حکم طلاق نمیدن که حکم اعدام فرد خارج شده از دین رو میدن ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️مسخره نیست عایا