2777
2789
عنوان

کیا با شوهراشون اختلاف عقیده دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 23 پست
شمام زیاده‌روی کردین، مگه محضر دادگاهه که قرآن بیارین تو یه جر و بحث معمولی فقط از رو عصبانیت بوده

خودم میدونم زیاده روی کردم ولی اون موقع فکر میکردم اگر دست رو قرآن بزارم باورش میشه و دست از سرم بر میداره فکر نمیکردم اینکار رو بکنه 

واقعا یعنی میشه دو نفر با مذهب متفاوت با هم ازدواج کننن. آخه من و همسرم اوایل ازدواج کاملا هم فکر وع ...

آره مشکلی نداره

قانونیش که اوکیه

از نظر با هم زندگی کردنم که کلا عقاید مذهبی طرف مقابل به شما کاری نداره

مثلا شما نماز میخونی اون نمیخونه

دیگه مسئله خودشه که چه اعتقاداتی داره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم میدونم زیاده روی کردم ولی اون موقع فکر میکردم اگر دست رو قرآن بزارم باورش میشه و دست از سرم بر ...

الان فقط بزارین رو حساب عصبانیت و ذهنتونو جلوتر نبرین

تو یه زمان مناسب و آرامش جریانو تعریف کنین و بگین از کارش دلگیرین

درسته من ترکمنا رو دیده بودم که وصلتاشون تو خودشونه البته زمان حال و بچه‌های دهه هشتاد به بالا رو ...

نه این ترکمن نیستش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

والا ما نظرمون اینه که اگه زمانی بچه آوردیم هرچی دوس دارنو میتونن انتخاب کنن در مورد مراسماتم کاری ...

دقیقا ما هم همین مدلی هستم. منم خیلی آدم مذهبی نیستم ولی نسبت به قرآن و پیامبر حساس و نمازم رو هم سعی میکنم بخونم. 

الان فقط بزارین رو حساب عصبانیت و ذهنتونو جلوتر نبرین تو یه زمان مناسب و آرامش جریانو تعریف کنین و ...

منم میخوام همین کار رو بکنم آلان تقریبا دو هفته گذشته اما همچنان نگاش میکنم یادم میاد و حالم بد میشه. همش نگرانم که عقدمون باطل بشه..... میترسم در موردش حرف بزنم و اون بگه کلا از دین خارج شدم اون وقت من چه خاکی تو سرم بریزم با این قانون مزخرف ایران که حق طلاق با مردِ

منم میخوام همین کار رو بکنم آلان تقریبا دو هفته گذشته اما همچنان نگاش میکنم یادم میاد و حالم بد میشه ...

نه بابا،به دلت بد راه نده.فقط از روی عصبانیت بوده،مطمئن باش،خودشم از کارش ناراحته.

بچه ها به نظر شما در مورد اعتقاداتش ازش سوال بپرسم یا نه. میترسم سوال کنم بگه دیدنم رو عوض کردم 😔چقد بد که نمیتونم راحت باهاش در این مورد حرف بزنم ...بچه ها هر کس مجرد تاپیک من رو میبینه و قصد ازدواج داره رو این مسائل با دقت بیشتری برخورد کنید 

کاش این قانون رو باز نویسی میکردن به زنام حق طلاق میدادن. فکر کنید اگر همسر من بگه از دین خارج شدم من باید برم دادگاه و ثابت کنم که همسرم از دین خارج شده اون وقت اونا برن تحقیق کنن ببینن من راست میگم یا دروغ میگم اون وقت اگر من راست بگم و اثبات کنم حکم طلاق نمیدن که حکم اعدام فرد خارج شده از دین رو میدن ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️مسخره نیست عایا