2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا چند وقت پیش اصلا مشکلی نداشتیم اما چند روز پیش سر یه موضوع ساده با هم بحثمون شد من بهش گفتم مگه فضولی اونم ناراحت شد گفت چرا گفتی مگه فضولی خلاصه بعدش بحث بالا گرفت من رفتم قرآن آوردم به قرآن قسم خوردم که من فلان حرف رو نزدم بعدم قرآن رو گذاشتم سر جاش اینم رفت قرآن رو در اورد پرتش کرد سمت من. خیلی ناراحتم. همش نگرانم نکنه از دین خارج شده آخه اینطوری فکر کنم عقدمون باطل میشه 

ما از نظر مذهبی کلا فرق داریم اون سنیه من شیعه

چه جالب،بچه هاتون چی میشن؟اجازه میده شما مراسمات محرم و اینا شرکت کنی؟

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
من نماز و روزه ام ولی شوهرم نه. دوست دارم نماز بخونه صداشو بشنوم.ولی اطلاعاتش از من بیشتره.

من هم همین مدلی هستم ولی اصلا کاری به همسرم ندارم میگم نماز نخونه مشکل خودشه نه من ولی در مورد قرآن خیلی ترسیدم و ناراحتم 

همیشه فکر میکردم یه طرف باید تغییر بده

نه تو مذاهب اسلامی مشکل نداره ازدواج 

البته یه سری مراجع میگن جایز نیس،ولی تو خود قانون ایران و خیلی از مراجع دیگه میگن بلامانعه برای ماها که شیعه ایم

ولی اگه دینا فرق کنه مثلا مسیحی و مسلمون،اون وقت باید مسیحیه مسلمون بشه تا عقدشون تو ایران صحیح باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من هم همین مدلی هستم ولی اصلا کاری به همسرم ندارم میگم نماز نخونه مشکل خودشه نه من ولی در مورد قرآن ...

شمام زیاده‌روی کردین، مگه محضر دادگاهه که قرآن بیارین تو یه جر و بحث معمولی

فقط از رو عصبانیت بوده

ما از نظر مذهبی کلا فرق داریم اون سنیه من شیعه

واقعا یعنی میشه دو نفر با مذهب متفاوت با هم ازدواج کننن. آخه من و همسرم اوایل ازدواج کاملا هم فکر وعقیده بودم هر دو از نظر مذهبی یکسان بودیم اما به مرور زمان من اعتقادم قوی تر شد و شوهرم کمرنگ تر شد 

چه جالب،بچه هاتون چی میشن؟اجازه میده شما مراسمات محرم و اینا شرکت کنی؟

والا ما نظرمون اینه که اگه زمانی بچه آوردیم هرچی دوس دارنو میتونن انتخاب کنن

در مورد مراسماتم کاری نداره اون

البته من خودم کلا اهل مراسم رفتن نیستم اونجورم مذهبی نیستم

ولی در کل تو امور مذهبی هم دخالتی نمی کنیم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه تو مذاهب اسلامی مشکل نداره ازدواج  البته یه سری مراجع میگن جایز نیس،ولی تو خود قانون ایران ...

درسته

من ترکمنا رو دیده بودم که وصلتاشون تو خودشونه

البته زمان حال و بچه‌های دهه هشتاد به بالا رو دیگه نمیدونم