2777
2789

مادرم تنگی کانال و دیسک داره و پا درد خیلی اذیتش می‌کنه و دکترا هم گفتن عمل، خیلی میترسم از عوارض عمل، نمیدونم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترعمو‌من‌ عمل کرد واقعااااا عمل سختیه اذیت شد خیلییی  زیاد ولی الان عالی شده 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

عزیزم خدا نکنه

چنین چیزی امکان نداره

طرف قلبش رو عمل باز میکنه

سلامت برمیگرده از اتاق عمل

مادرتون انشالله بسلامتی کمرشون رو عمل میکنن و بهتر از قبل میشن

نکران نباشید علم پزشکی خیلی پیشرفت کرده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

عزیزم دور از جون مامانتون 

مادر دوست من عمل کرد حالا برای لگن بود یا کمر دقیق نمیدونم بعد از بیست روز سکته قلبی کرد با اینکه عملش موفقیت آمیز بود و راه افتاده بود بنده خدا حالا نمی‌دونم سکته به عمل ربطی داشت یا نه

یداوی کار نمیشه کاری کنه؟ 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

تحمل کردن درد تنگی نخاع عوارضی صد برابر بدتر از عمل جراحی داره

نشخوار ذهنی نکن

کار رو بسپارید به دست جراح حاذق

💜💜💜دستیار تخصصی_به بعضی از سوالات پزشکی که مطمئن باشم جواب میدم❤️                 

بله پدر بزرگ من،البته نه به خاطر عملش نمیدونم مشکل فشار یا چی داشته که وقتی بیهوشش کردن دیگه ب هوش نیامده

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
بله پدر بزرگ من،البته نه به خاطر عملش نمیدونم مشکل فشار یا چی داشته که وقتی بیهوشش کردن دیگه ب هوش ن ...

خدا رحمتش کنه ،ای خدا استرس تمام وجودمو گرفته چند روزیه بخاطر عمل و این داستان ها

عزیزم دور از جون مامانتون  مادر دوست من عمل کرد حالا برای لگن بود یا کمر دقیق نمیدونم بعد از ب ...

عزیزم گاهی اوقات آ-دم باید بدونه که ی چیزای رو نه ک دروغ بگه فقط همه چیزو نگه مادرایشون مجبورن عمل کنن پس بهتره ک تو دلش رو خالی نکنیم (البته استارتر فک نکنی منظورم اینه ک واقعا عمل سختیه نه منظورم اینه ک هرچیزیو هرجایی نباید گفت اتفاقه دیگه ب ندرت پیش میاد حتی تو ی عمل ساده هم ممکنه فوتی داشته باشه)

تیکر دوسالگی پسرمه
عزیزم دور از جون مامانتون  مادر دوست من عمل کرد حالا برای لگن بود یا کمر دقیق نمیدونم بعد از ب ...

از همینا میترسم ، از عوارض بیهوشی و آمبولی و این داستان ها، تو این روزا اگه یادت افتادم مادرمو دعا کن که اگه عمل شد به خیر بگذره

عزیزم گاهی اوقات آ-دم باید بدونه که ی چیزای رو نه ک دروغ بگه فقط همه چیزو نگه مادرایشون مجبورن عمل ک ...

ممنون ، التماس دعا ، تورو خدا اگه تو این روزا یاد تاپیک من افتادید برای به خیر گذشتن عمل مادرم مارو از دعای خیرتون محروم نکنید