مامانم یه ماهه لثش ملتهب و افت زده هی یکم میره بعد برمیگرده
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
توروخدا چی کار کردین خوب شد من الان اینترنت سرچ کردم سکته کردم
همسرم بنده خدا،دائم آفته.. به ادویه و چیزهایی که طبعشون گرمه حساسیت داره
من مامانم اولین باره انقدر دیر خوب شده
توروخدا چی کار کردین خوب شد من الان اینترنت سرچ کردم سکته کردم
مامان بعد از دوز سومکرونا اینجوری شد تا چند ماه هزار تا دکتر بردیم گفتن بیماری خود ایمنی و خطر نداره ( بعضی ها بعد کرونا اینجوری میشن بعضی ها بعد واکسن یا یه بیماری خود ایمنی ) یه دارو مصرف میکرد چند وقت بعد خوب شد فردا ازش میپرسم برات میفرستم