2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا کمک کسایی ک راجب شوک درمانی میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 37 پست
دوسال بود میخواستتم خواستگاری امدن سه بار بعد نامزد کردیم پارسال اول ماه رمضان بعد امسال روز سیزده ب ...

یعنی بخاطر درس جدا شدین یا چیزای دیگه هم بود؟ الان حالت چطوره فراموشش کردی یا نه

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی بخاطر درس جدا شدین یا چیزای دیگه هم بود؟ الان حالت چطوره فراموشش کردی یا نه

فقط بخاطر درس وگرنه تفاهم داشتیم باهم  حالم روحیم ک کلن داغون فراموششم نکردم امروزم ک با پیامش داغمو تازه کرد و اینکه استوریامو نگا میکنه 

هیچیش نمیشه ...فقط یادش میره همه چیو راحت..

من نمیخوام فراموش کنه بعد ینفر تو تاپیک گذشته نوشته بود یکی از اقواممون بکل ک فراموش کرده هیچ کلن اخلاقشم تغییر کرده بچگونه شده با اینکه سنش الان بالا رفته

من نمیخوام فراموش کنه بعد ینفر تو تاپیک گذشته نوشته بود یکی از اقواممون بکل ک فراموش کرده هیچ کلن اخ ...

ببین اون دیگه بیچاره خیلی مریض بوده...الآنم دارم میگه که.باید مریضی روانی خیلی بدی داشته باشه طرف که با قرص و بستری شدن خوب نشه بعد شوک میدن...نه که همه رو از دم شوک بدن