2789

بچه داری ؟؟ هتل میرید یا سوئیت یا...؟با ماشین شخصی یا ....؟ بگو تا راهنمایی کنم عزیزم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دارم هتل شخصی

عزیزم برای هتل هرچقدر هم درجه یک و تمیز باشه ملحفه اضافی بردار و روی تمام تخت هایی که میخواهید بخوابین و بچه بخوابه پهن کن حتی روی بالشت های تخت ملحفه خودتو پهن کن 

چون فصل گرماست برای بچه قمقمه ،کمی خاکشیر ، داروی ضدتهوع و دل‌درد بردار 

پماد سوختگی مثل ان ان یا زینک که حتی ممکنه برای خودتون هم نیاز بشه 

برای خودتون مسکن  و قرص معده بردار توی سفر نیاز میشه 

اتوی مسافرتی اگه داری بردار 

ضدآفتاب خودت و بچه فراموش نشه 

اگه جایی میخواهید برید که پیاده روی زیادی داره فقط به صندل تابستونی اکتفا نکنید کفش مناسب بردارید 

لباس زیر یک بار مصرف که همش مجبور نباشی توی مسافرت بشوری اونم توی هتل 

من حتی به تعداد خودمون چندتا دونه قاشق و چنگال برمیدارم شاید نیاز بشه  

کلاه آفتاب گیر هم برای خودت همه بچه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یک ساعت از مسافرت اومدم خونه خیلی خستم گیجه خوابم ما سوییت گرفته بودیم واجب ترینش ما چه هتل بریم چه سوییت ملافه و رو بالشتی میبریم پارچه ملافه ای خریدم دوتا رو بالشتی دو متر برای روی تخت و دومترم برای رو م که پاو هتل بهم نخوره 

حوله و مسواک خمیر دندون قرص های مسکن و اسهال و تهوع ناخن گیر و نخ دندان نخ و سوزن چون ما سوییت گرفتیم با خودمون نمک فلفل و دارو گیاهی و سفره و اسکاجم بردیم بدم میاد ظرفمو با اسکاج کسی دیگه بشورم اهان دمپایی رو فرشی هم بردم خلاصه به غیز از لباس و کفش کوهنوردی و حوله و،،،اینارم میبرم سفر خوبی داشته باشی من بخوابم که هلاک هلاکم

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه
آره گلم

مسواک و لوازم حموم تو هتل فراهمه 

بعضی هتل ها حتی نخ و سوزنم میزارن تو اتاق اما محض احتیاط ببر با خودت 

دمپایی روفرشی ببر تو اتاق بپوشید 

برای بچه لباس زیاد بردار اگه کوچیکه حتما پماد سوختگی بردار 

قرص مسکن ، لیوان و لوازم چای 

نمک و به تعداد لازم قاشق و چنگالم بزار شاید از بیرون غذا گرفتی قاشق چنگالش پلاستیکی بود 

کفش زاپاس و دمپایی واس بچه 

شونه لوازم اصلاح😝

کرم ترک پا چون من خودم میرم یه شهر دیگه پوستم ترک میزنه😣

به دمای شهری ک میری نگاه کن مناسب اون لباس بردار 

تو سفر هم غذای زیادی نخورید چون باعث میشه سنگین بشید فقط بخوابید 

اگه لاک میزنی حتما لاک پاک کن بردار 

شامپو بچه بردار 

خوش بگذره

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜