2777
2789
عنوان

یکی از بچه های گلفروش........

188 بازدید | 15 پست

❗️یکی از بچه های گل فروش سر چهار راه  اومد داروخونه گفت عمو دارو سوختگی میدی بهم دستم سوخته خیلی درد داره ،دستشو نگاه کردم گفتم زغال افتاده رو دستت ؟گفت عمو گل دادم دستمو بردم تو ماشین که پولمو بگیرم شیشه رو داد بالا دستم گیر کرد با سیگارش دستمو سوزوند ،گفتم عمو بابت کار اون من ازت معذرت میخوام بیا دستتو ببندم خوب بشه ،وقتی دید ناراحت شدم گفت عمو ناراحت نشو این که چیزی نیس دستمه من خیلی وقتا داخلم میسوزه دردش بیشتر از اینه ،

گفتم یعنی چی داخلت میسوزه ؟؟

گفت عمو من وقتی بچه های اندازه خودمو میبینم تو ماشین کنار پدر مادرشون نشستن و کلی خوراکی اسباب بازی دستشونه انگار یه چیزی داخلم میسوزه 

من به زور خودمو نگر داشتم ولی دوتا پرسنل خانم داروخونه زدن زیر گریه💔

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعی بود؟

به عنوان یه پست دیدمش و به نظرم حتی اگه واقعی نباشه داره یه سری حقیقت راجب این بچه ها رو به ما گوشزد میکنه

واسه همین خواستم اینجا تاپیکش کنم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

من وقتی تو ماشین این بچه هارو میبینم تا دوساعت دپرس میشه مغزم ادم دلش نمیاد نگاشونو منتظر بزاره

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

اشکم دراومد😔

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
من وقتی تو ماشین این بچه هارو میبینم تا دوساعت دپرس میشه مغزم ادم دلش نمیاد نگاشونو منتظر بزاره

من تهران نیستم و تو شهرمون از این بچه ها نداریم شاید یک یا دوتا باشه ولی وقتی میام تهران تا لحظه ای که خارج میشم مدام غصه میخورم با دیدنشون

حق دارید

منم خیلی دلم میسوزه براشون همسرم که اگه گل فروش ببینه همشو میخره پولشم دوبرابر میده یا هر کودک کاره دیگهای هم همینکارو میکنه 😔😔

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
من تهران نیستم و تو شهرمون از این بچه ها نداریم شاید یک یا دوتا باشه ولی وقتی میام تهران تا لحظه ای ...

تو تهران نیستم همه شهرا سر چهارراه ها هستن اسفند دود میکنن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
خیلی از بچه ها این شکلی برای ترحم مردم قصه بافی هم میکنن  البته ممکنه وجود داشته باشه ولی امکا ...

حتی اگه برا ترحمه مردم باشه هم باید به این فکر کرد چی میشه که یه بچه به جاي بچگی کردن یاد بگیره برا یه لقمه نون با احساسات بقیه بازی کنه؟به هرحال این حرف ها به شما متذکر میشه باید حواسمون به همه بچه های ایران باشه در حد توانمون که همه بتونن بچگی کنن 

منم خیلی دلم میسوزه براشون همسرم که اگه گل فروش ببینه همشو میخره پولشم دوبرابر میده یا هر کودک کاره ...

خدا عوضش بهتون عزت ببخشه

خدا عوضش بهتون عزت ببخشه

خدا انشالله این بچه های کارو نجات بده😔

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅