2777
2789
عنوان

میخوام چادری بشم

354 بازدید | 31 پست

نمیدونم یه حسیه من مانتویی ام اما نمیدونم چرا دلم خواست چادری بشم ...

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم فقط میخوای بحث و جنجال راه بندازی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
به نظرم فقط میخوای بحث و جنجال راه بندازی

نه به این شب عزیز به اقام امام حسین همچین قصدی ندارم با بغض نوشتم دلم یهو پرکشید چادری بشم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
نه به این شب عزیز به اقام امام حسین همچین قصدی ندارم با بغض نوشتم دلم یهو پرکشید چادری بشم

خدا الکی چیزی و ب دل آدم نمیندازه 

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍
مبارکه عزیزم. امتحانش کن  پشیمون نمیشی مطمئن باش

ممنونم حس عجیبی دارم داشتم روضه اقام امام حسین گوش میکردم یهو دلم خواست چادر سر کن

مثل منی منم فقط یه حس قشنگ داشتم دلم میخواست چادری بشم از خدا و امام حسین ع کمک خواستم که من چادری بشم دیگه نزارمش کنار چون تا قبل اون هی میزاشتم هی درمیوردم دیگه خدا رو شکر چندساله که کاملا چادری شدم ولی حتمااااا راجع به انتخابات تحقیق کن

🤍

منم دلم میخاد 🥲شوهرمم خیلی خیلی دوست داره میگه وقتی چادر سر میکنی راه رفتن کنارت لذت بخشه 🫤🥲

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿