2777
2789

بچم مشكل ژنتيك داره و خيلي بابتش غصه ميخورم ميخوام بدونم كسي رو اطرافتون داشتين با اين مشكل چيكار كردن ؟چطوري خودشون رو اروم ميكنن من همش ناخودآگاه فكر ميكنم تقصير منه و خودم رو خيلي اذيت ميكنم تو بارداري همه ي غربالگريا رو انجام دادم و مشخص نشد ازمايش امتيوسنتز ندادم دكتر هم نگفته بود كه لازمه فاميل هم نبوديم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم داشتن یه بچه که مشکل داره خیلی سخته واقعا نمیشه بیان کرد ..هم انرژی جسمی میگیره هم روانی و روحی ...شما مجبوری قوی باشی مجبوری یه مادر خوب و شاد باشی و یه همسر خوب که هم زندگیتو داشته باشی هم بچتو بتونی بهش کمک کنی هیچ راه دیگه ای جز پذیرش نداری منم بچم مشکل داره هنوز کنار نیومدم همش گریه و استرس و سرکوفت به خودم منم همش خودمو مقصر می‌دونم ولی اگه عاقلانه نگاه کنی چاره ای نداریم باید بپذیریم ..پس به خودت مسلط باش پر انرژی به کاراش برس به کلاس‌های مختلف ببر و کلی کارای دیگه

چطور تو مدرسه ی عادی میره...

نمیدونم خواهرشوهرم خودش معلمه فک کنم پارتی بازی درست کردن منم نمیپرسم زیاد.الان کلاس پنجم میره ثبت نام کردن غیر انتفاعی برای سال بعد. ولی خوب خیلی بچه اذیت میشه از وقتی از مدرسه میاد باهاش کار میکنه تا موقع خواب که یاد بگیره

سندرم زلوگر گفتن زير سه سال ولي مواردي بوده تا نوجواني عمر كردن البته نادره بچم اصلا شبيه بچه هاي سن ...

کاملا مطمینید که این سندروم رو داره ?چون بیماریهای ژنتیک و متابولیک تو نوزادی گاهی خیلی شبیه همن