roseitaaa مدیر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 عنوان 전정국 ...... سون | مشاهده متن کامل بحث + 4346 بازدید | 1310 پست بچه ها دیدین نتونستن هیچ جوری کوکو بکوبن گیر دادن به ریورس اهنگ؟🤣وایی باورم نمیشههه ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) .... 1402/05/01 | 21:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 حاجی من مهمونی ۲۵ نفری از تبریز اومده بودن راه انداختم ی پا کوکب خانومم🤣🤣🤣🤣 آره غذا ایرانی و فر ... پشماممممم جووون بت 😌 من هنو به این لول نرسیدم🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 من قبلشو یادم نمیاد 😑🤣 آخ هارتم تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18395 که چی مثلن فدا سرت من هستم گشنه نخواهی ماند مادر جان🤣🤣🤣دانشجو شدیم فک کنم من همش تو آشپزخونه ام🤣 ... جوووووون حیف نه خارجی عم نه پسرم واگر نه خودم میگرفتمت 🤣🤦🏻♀️ [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18395 وای ببینی منو موقع آشپزی عین پیرزنان ۶۰ ساله س مزه دستپختم🤣🤣🤣 طبیعیه دارم از حسودی جر میخورم ؟ [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 پشماممممم جووون بت 😌 من هنو به این لول نرسیدم🤣 رها ختم بود من و آبجیم خونه بودیم 🤣بعد یهو ننم گف ی لشکر دارن میان🤣🤣فرض کن ۲ طبقه رو در ۳۰ دقیقه مرتب کردم🤣🤣🤣🤣۲ نوع غذا و سالاد و دسر در ۲ ساعت🤣 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 @cute_babe @ایححححح بچه ها من برم به این بچه برسم 🥲 میام اگ وقت شد. دیه یه چار پنج روزی کم بودنم رو ندید بگیرین عزیزان🥺😌 لاوتون سو ماچ💜 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 طبیعیه دارم از حسودی جر میخورم ؟ چرا حسودی قربونت برم من:)بخدا اصن چیز،مهمی نیست 🥲💋 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 جوووووون حیف نه خارجی عم نه پسرم واگر نه خودم میگرفتمت 🤣🤦🏻♀️ وای جر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 رها ختم بود من و آبجیم خونه بودیم 🤣 بعد یهو ننم گف ی لشکر دارن میان🤣🤣 فرض کن ۲ طبقه رو در ۳۰ دق ... ماشاالللههههههه چشم نخوریییییی تووووووو🤌🏻🤌🏻🤌🏻🧿🧿🧿 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18395 @cute_babe @ایححححح بچه ها من برم به این بچه برسم 🥲 میام اگ ... برو عاسیسم لپشو جا من ببوس 🥲🤣اوکیه 🦋🤍مراقبت کن [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 @cute_babe @ایححححح بچه ها من برم به این بچه برسم 🥲 میام اگ ... عیب نداره عزیز دلم🥲💋ب آبجیم سلام برسون🥲🥲🥲 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 ماشاالللههههههه چشم نخوریییییی تووووووو🤌🏻🤌🏻🤌🏻🧿🧿🧿 این اتفاقا ۱ بار در ۱۰ سال میوفته 🤣🤣🤣 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18395 چرا حسودی قربونت برم من:) بخدا اصن چیز،مهمی نیست 🥲💋 اصن انقد تمرین خواهم کرد ک راه بیوفتم 😌🤣فدات شم من عشقم :) [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 جوووووون حیف نه خارجی عم نه پسرم واگر نه خودم میگرفتمت 🤣🤦🏻♀️ هعی ینی فق ب خاطر غذا؟😭🩴 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 اصن انقد تمرین خواهم کرد ک راه بیوفتم 😌🤣 فدات شم من عشقم :) راهم نیوفتادی من هستم🤣🤣ول آیدا م ۳ ساله شروع کردم خ زود راه میوفته آدمن فدا نشووو😭🩴 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..