2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4346 بازدید | 1310 پست
خرررر خو همه از شکم ننشون نمیارن اشپزی کنن که  چارتا پیج اشپزی فالو کن دستپختت میشه بهشت ...

رها من خاک بر سر اشپزیم خوبه میخوام لاغر شم نمیتونم😂🤣🤣🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوووون بلدی مگ ؟🤣🤦🏻‍♀️ ایتکککک تو یسال ازم کوچیک تری بلدی اون وقت من ..

حاجی من مهمونی ۲۵ نفری از تبریز اومده بودن راه انداختم ی پا کوکب خانومم🤣🤣🤣🤣

آره غذا ایرانی و فرانسوی بلتممممم 

دسرم کیک و اینا  

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

سلام؛ وقت بخير

پرسشنامه حاضر مربوط به پژوهشی در حوزه اضطراب کودکان و تاثير رابطه­ ی مادر و کودک بر آن است.

اگر شما مادرِ کودکی ۲ تا ۵ ساله هستید، می‌توانيد در پيشبرد اين پژوهش با تکمیل کردن فرم مربوطه ما را همراهی کنید.

این پژوهش مربوط به پايان نامه‌ی کارشناسی ارشد پژوهشکده خانواده­‌ی دانشگاه شهيد بهشتی است و نیازی به درج اطلاعات شخصی در فرم ها نبوده و تمامی پاسخ ها کاملا محرمانه باقی خواهد ماند.

پیشاپیش از اینکه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه‌ از زمان ارزشمند خود را برای پاسخگویی به این سوالات اختصاص می‌دهید و ما را برای رسیدن به نتیجه مطلوب یاری می‌کنید، سپاسگزاریم.

لينک دسترسی به پرسشنامه:

https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0

جوووون بلدی مگ ؟🤣🤦🏻‍♀️ ایتکککک تو یسال ازم کوچیک تری بلدی اون وقت من ..

که چی مثلن فدا سرت من هستم گشنه نخواهی ماند مادر جان🤣🤣🤣دانشجو شدیم فک کنم من همش تو آشپزخونه ام🤣🤣

@ایححححح     @roseitaaa     کفاصتا کجا بودین تا قبل تاریخ ۲۸ اردیبهشت  ...

من بعد تر هم اومدم تازههع 

ولی نمدونم تا اون موقع چَ کار میکردم🤣🤣🤣 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

حاجی من مهمونی ۲۵ نفری از تبریز اومده بودن راه انداختم ی پا کوکب خانومم🤣🤣🤣🤣 آره غذا ایرانی و فر ...

مامان بزرگم خوبه اینارو نمیبینهههه

ببینه هم میگ ما و هم شهری ، هم استانی هامون یپا هنرمندیم 😑🤣

منم کیک و دسر زیاد بلدم ولی غذا اصلا 

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
من همه این راهارو رفتممم 🤣💔 عمه هامم این جورین 🤣🤝🏼

🤣🤣🤣🤣 

فست فودی . غذای اماده نمرده که😌😌🤌🏻🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

مامان بزرگم خوبه اینارو نمیبینهههه ببینه هم میگ ما و هم شهری ، هم استانی هامون یپا هنرمندیم 😑🤣 م ...

وای ببینی منو موقع آشپزی عین پیرزنان ۶۰ ساله س مزه دستپختم🤣🤣🤣