2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4346 بازدید | 1310 پست
لنتییی هر روز یکی جدید بارات میخرم اخرشم مطمینم همشون از زیر تختت در میان😌

عب نداره شیشه شیرم گم شوده🥲

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارات شیشه شیر عروسکی میخرم 😌 تا ننه رها داری غم نداری که

برام شامپو عروسکی ام بخر🥲🦋

رها بخدا دارم باور میکنم ننمی کمک😂😭

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
عب نداره شیشه شیرم گم شوده🥲

خدااااا 

ابجیممم میخوام بخوابونم 

بعد براش لالایی نمیخونم دیگه داشتم حرف میزدم زیر لب دارع برا خودش لالایی میخونههههه خادااااااا 

تو کیوت بودننن یکیی هستینننننن

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

خدااااا  ابجیممم میخوام بخوابونم  بعد براش لالایی نمیخونم دیگه داشتم حرف میزدم زیر لب دا ...

ابجیتم میخوام😭😭

رها از طرف من ببوس فنچووو 

برام شامپو عروسکی ام بخر🥲🦋 رها بخدا دارم باور میکنم ننمی کمک😂😭

باشههه  یادتههه شامپو هایی قورباغه ای بود ؟ از اونا میخوای؟🤣🤣 

منم دارم باور میکنم بچمی 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

باشههه  یادتههه شامپو هایی قورباغه ای بود ؟ از اونا میخوای؟🤣🤣  منم دارم باور میکنم ب ...

آره 😂😂

اتک خوردم یا موصبن ابرفز

🤣🤣🤣 باشه  اونم میگه از طرف اون تو رو ببوسم😌😌 🤣

خدایا رها کم بود ابجیشم اضاف شد خ خوبین ۲ تاتونننننن😭😂🦋♥️

باشههه  یادتههه شامپو هایی قورباغه ای بود ؟ از اونا میخوای؟🤣🤣  منم دارم باور میکنم ب ...

رها ول ی روز از نزدیک میبینمت ازتم جدا نمیشوم🥲🦋

🤣🤣🤣😌 بالاخره بزرگش کردم😌

ایجانمممممم 🥲🥲🥲

وای خودا خوشبحالش ک پیش توعههه🥲🥲