2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4346 بازدید | 1310 پست
رها مرسی ک بفکرمونی😭😭😭

این چه حرفیهه بابااا 😌😌😌 با کمال میل هرلحظههه اجرا میکنم باراتون اصن تور دشوری تموم نمیشه از  دشوری ای به دوشوری دیگر منتقل میشه🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

این چه حرفیهه بابااا 😌😌😌 با کمال میل هرلحظههه اجرا میکنم باراتون اصن تور دشوری تموم نمیشه از  ...

🤣🤣🤣🤣🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣 بزرگوارررر سخنان گهرباری میگه🤣

بله ب شدت 

تازه ی لقب داشتم جوجه خنگ🤣🤣🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
عاشقشممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 لنتییی واضحممم مییگه بعد تا یه چی میگی میگه منحرفین🤣

وای چ حق گفتییییییییییی🤣🤣🤣🤣🤣

وای چ حق گفتییییییییییی🤣🤣🤣🤣🤣

خیلیییی سر این قضیه ضربه خوردم🤣🤣🤣 کافیه بگیری چی میگه اونجا می فهمه که منحرفی تو ،خودش نه ها توووو🤣🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

خیلیییی سر این قضیه ضربه خوردم🤣🤣🤣 کافیه بگیری چی میگه اونجا می فهمه که منحرفی تو ،خودش نه ها تووو ...

۳ بار اتفاق افتاده زخم خورده ام🤣🤣🤣