2777
2789
عنوان

بگین بین این دو نفر کدومو انتخاب کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست
اولا اشتباه کردی زود بعد کات کردن رفتی بابکی دیگه شروع کردی باید به خودت زمان می‌دادی ولی حالا که ای ...

شرایط رابطم جوری بود که حداقل ۳،۴ ماه اخرو فقط دعوا و جدایی داشتیم واسه همین رفتم تو رابطه ی جدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از تعهد دومی مطمئنی و اخلاقش واقعن اوکیه 

( که اخلاقشو حداقل شیش ماه طول میکشه بشناسی اول رابطه همه خوبن در ظاهر )

دومی بهتره بنظرم

شاید حرفم اخلاقی نباشه ولی من بودم با هردو یکی دوماه میرفتم جلو ، هردو رو میسنجیدم ، اگه اولی همچنان دروغگو بود حذفش میکردم اگه دومی متعهد نبود حذفش میکردم اما اگه هردو اوکی بودن کسی ک بااخلاقتر بود و در درجه دوم ثروتمندتر اونو انتخاب میکردم .. ولی اگه هردو شیشه خورده داشتن هردوشونو حذف میکردم

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل
ممنون می‌شم بعنوان کسی که از بیرون میتونه ببینه راهنماییم کنی الان واقعا نمیتونم درست فکر کنم

مورد اول که کلا ادم مناسبی نیست هم دروغگو و هم مدتی ول کرده رفته و دعواهای زیادی داشتین

مورد دوم هم چون بلافاصله وارد رابطه دیگه ای شدین اصلا نمیشه روش فکر کرد... چون شما هنوز از لحاظ ذهنی آمادگی فکر کردن منطقی و انتخاب درست رو ندارید و بیشتر برای فرار از رابطه قبلی وارد این رابطه شدین 

مورد اول که کلا ادم مناسبی نیست هم دروغگو و هم مدتی ول کرده رفته و دعواهای زیادی داشتین مورد دوم هم ...

درست میگی

بنظرم بخودم یکم زمان بدم بهتر میتونم تصمیم بگیرم