بچه ها من با یکی نزدیک یک سال تو رابطه بودم و هدفمون ازدواج بود
عاشقانه همو دوست داشتیمو داریم
فقط تنها مشکلمون این بود که این آدم بشدت عادت داشت دروغ بگه و سر این موضوع مدام قطع و وصلی داشتیم و جدا میشدیم
تا این سری آخر که بهم یه دروغ خیلی بزرگ گفت و وقتی فهمیدم دعوامون شد ولی توضیحی نداد و از تماس بلاکم کرد،من رسمن بهم شوک عصبی دست داده بود حالم خیلی بد بود، چندین روز بعد اونم بهش زنگ زدم ولی همچنان بلاک بودم.
منم تصمیمگرفتم به یکی از مردایی که خیلی وقته پیگیرمن بله بگم و با آدمای جدید اشنا بشم، یکی از آدمای خیلی مهم و پولدار شهر که همههه ی دخترا واسش سر و دست میشکنن خیلی وقت بود بهم میگفت همو ببینیم.منم که جدا شده بودم باهاش قرار گذاشتم و واقعیتش ازش خوشم اومد، از نظر ظاهری و مالی چیزی کم نداره اخلاقشم خوبه فقط تنها مشکلش اینه که فکر میکنم اصلا از نظر تعهد توی رابطه نمیشه روش حساب کرد،البته هیچ چیز مشکوکی ازش ندیدم و این حدسیاتمه. اونم به من شدیدا علاقمند شده درحدی که توی هرجمعی که رفتیم منو بعنوان خانومش معرفی میکرد.
حالا بعد یک ماه طرف قبلیم با حال خیلی بد برگشته و بهم میگه نمیتونه بدون من زندگی کنه.دیونه وار دوسم داره و شدیدا تغییرو توی رفتارش میبینم. منم دوسش دارم ولی نمیدونم الان بین عقل و منطقم کدومو انتخاب کنم
ممنون میشم اینو بخونید و بدون قضاوت کردن خواهرانه راهنماییم کنین 💗