2777
2789

دو پیش این موقع کلافه بودم داشتم لحظه شماری میکردم که زود از شر حاملگی خلاص شم...

اما الان مدام دستمو میزارم رو شکمم از اینکه توش خالیه و دیگه تکون نمیخوره دلم میگیره..

امروز رفتم برا معاینه بخیه هام اونجام دلم تنگ شد که دیگه دکترمو نمیبینم دیگه ماه به ماه نمیرم دکتر...

شمام اینطوری بودید؟

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع خداحافظی با دکتر یه دل سیر نگاش کردم..خیلی دلم براش تنگ میشه...

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
خب الان پیشته دیگه 

نمی دونم چه حس لعنتیه همش به شوهرم میگم کاش همزمان میشد هم باردار بود و هم بچه ی تازه به دنیا اومده داشت..روانی شدم اصلا..همیشه بعد از زایمان تا چند ماه مغزم رد میده از مرور خاطرات بارداری و زایمان..

چقدر عجیب!

ان شالا زودی تجربه میکنی و میفهمی من چی میگم...

الان ک بهترع بچه ات پیشته 

آره ولی انتظار برای دیدنش هم لذت خاص خودش رو داشت..

نمی دونم چه حس لعنتیه همش به شوهرم میگم کاش همزمان میشد هم باردار بود و هم بچه ی تازه به دنیا اومده ...

من دلم میخواد سریعتر دنیا بیاد الان اگه بود بغلش میکردم دلمم نمیگرفت 🥲 حداقل یکی پیشم بود 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره