2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ایراد نمیگیره 

اگر بگیره بی جواب نمیذارم

همسرت بهت گفته؟مطمئنم کلی ایراد داره خودش،بهش بگو

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اره بابا  اکثرا میگن  ولی مطرح کردنش مهمه  دوست من میگف شوهرم گفته چون دوس دارم عال ...

چ غلطا

ن که بدن خودشون شبیه بدن رونالدوئه،پس بیس چاری باید یاداوری کنیم بعدم بگیم چون دوستت دارم میگم

انگار آینه ان

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نه ایراد نمیگیره  اگر بگیره بی جواب نمیذارم همسرت بهت گفته؟مطمئنم کلی ایراد داره خودش،بهش بگو

نه نگفته یک بار همبنطوری یه حرفی زد ولی من بهش گفتم ناراحت شدم دیگه نگفت

تو لیوان کسی دریا نریز

اره مثلا موهام کم پست هی می‌زنن تو سرم قدم متوسط بهم میگه تو کوتاهی بلند خوبه خودشم که سرتا پا ایراد منم یکیشون میزنم تو سرش 

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی