2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا اونایی که پیشتر پیر زنا یا مدله محلی هستن غذا هاشون خوشمزه تره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من الان سلمان شهرم  میگم مطمئن باشه تمیز باشه خوشمزه درست کنن

میتونی دریا متل قو. بری  و به رامسر هم نزدیکی  که تله کابین داره موزه اش هم قشنگ‌و جالبه  ،طبیعت جواهرده هم خیلی قشنگه

من اکبر جوجه رامسر. و خوردم خوشمزه  و خوب بود   ولی خود سلمانشهر رو نخوردم که بدونم

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
میتونی دریا متل قو. بری  و به رامسر هم نزدیکی  که تله کابین داره موزه اش هم قشنگ‌و جالبه & ...

مرسی عزیزم

دریا هم رفتیم خوب بود

تلکه کابین نمک آبرودم قراره فردا بریم

مرسی عزیزم دریا هم رفتیم خوب بود تلکه کابین نمک آبرودم قراره فردا بریم

عالی ،،چون از رامسر اونور تره  قبلش میتونی  رامسر رو هم بگردی  یا بعد تله کابین برو  نوشهر _آبشار چلندر  یا دریاچه مصنوعی آویدر هم خوبه 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage