saharadib مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 154 عنوان بچه ها سوال مهم؟؟؟؟ 82 بازدید | 5 پست من این ماه لتروزل خوردمبا متفورمیندیروز باید پریود میشدم نشدمتهوع دارم کمر درد شدید ترشح شدید و سرگیجهتست جوش شیرین هم چند روز پیش زدم کف کرد ولی بیبی چک ۴ روز پیش منفی بودبنظرتون باردارم 1402/05/01 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ادمبرفی عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 8795 هنوز خیلی زوده دو روز صبر کن نشدی یعنی بارداری یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
saharadib مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 154 هنوز خیلی زوده دو روز صبر کن نشدی یعنی بارداری دارم میمیرم از استرس
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8688 نمیدونم چرا قبل موعد بی بی میزنین،چن ساله اقدامم ولی تاحالا ی بارم قبل موعد نزدم،بذارین چندروز بگذره بعد بزنین که جوابش درست باشه خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
saharadib مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 154 نمیدونم چرا قبل موعد بی بی میزنین،چن ساله اقدامم ولی تاحالا ی بارم قبل موعد نزدم،بذارین چندروز بگذره ... دارم سکته میکنم بخدا خیلیییی منتظرشم
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8688 دارم سکته میکنم بخدا خیلیییی منتظرشم نم منم چندسال منتظرم،چندساله اقدامی؟فک کنم ماه های اولی که بی بی زودترزدی خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم