2777
2789

تاپیک زدم برای درد و دل که امروز تو محیط کار خودم ی دختر بودم و ۷ تا مرد انقدر ترسیدم که میخوام از اون کار در بیام، با وجود اینکه جای پیشرفت خوبی داره. و با خودم فکر کردم اگر مرد بودم اینجا میتونستم بمونم.

حالا بعضی جواب ها رو: _ از زن بودن خودم به شدت راضی ام. _ نمیدونم کی این تاپیک رو زده ولی دنیای زنانگی بسیار زیباست _ با اعتماد ادامه بده. 

اصلا میخونید استارتر چی نوشته یا فقط ی چیزی میخواید بنویسید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرصت کاری خوب رو به خاطر ترس ذهنی از دست نده اگه یه وقت واقعا متوجه شدی خطری از جانب اونا تهدیدت می ...

اخه دفترشون مثل مطب دکتراست. مشتری که میاد باید زنگ بزنه، بری براش در رو باز کنی. اینجوری نیست که مشتری ها دایم در تردد باشن. اگر مردم میومدن و میرفتم که ترسی نبود واقعا

واقعا چرا دوست داری مرد باشی  خوب ممکن بود مرد باشی با ۷ تا زن همکار بشی اون موقع هم همینقدر س ...

اخه محل کارم مثل مطب هاست. مرتجه کننده باید زنگ بزنه بری در رو براش باز کنی. اینجوری نیست که در ملا دید باشه و مشتری دایم بره و بیاد... وقتی مشتری نیست ی خوف عجیبی داره... میدونم نی نی سایتا هم چون تو محیط نیستن حرفای فانتزی زیاد میزنن. توی محیط باشی فرق دارع

اخه محل کارم مثل مطب هاست. مرتجه کننده باید زنگ بزنه بری در رو براش باز کنی. اینجوری نیست که در ملا ...

نه من نمیگم چرا سختته 

من میگم مرد هم بودی ممکن بود تو همچین وضعی گیر کنی