2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل 1 پیاله جوش شیرین بریز بعد درشو ببند دستگاه رو روشن کن وقتی کمی چرخید خاموش کن مواد چربی آب میشه وبا دستمال آروم پاک کن خیلی اسونه
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یه کاسه اب بزار داخلش یه لیمو ترش هم نصف کن بزار تو کاشه روشنش کن یه مقداری کخ مایع گرم شد روی جداره میشینه و میتونی با یه دستمال نرم و همین مایع خیلی راحت چربی ها رو پاک کنی به جای لیمو از سرکه هم میتونی استفاده کنی ولی لیمو بهتره
باور به هر چیزی از ان یک اتفاق می سازد.
یه ظرف آب قبلش بزار داخلش ماکرو رو روشن کن تا یکم داخل ماکرو بخار کنه و اون چربیه از سفتی در بیان و راحت تر بشه تمیز کرد من خودم با اسکاچ و سیف تمیز میکنم قشنگ پاک میشه بعد هم چون مواد شوینده ست و خوب نیست با دستمالی که آب زدم همه رو پاک مبکنم و هیچ اثری از مواد شوینده نمونه مال من خش نمیفته برای همین اسکاچ میرنم اگه خش میفته از دستمال استفاده کنه یا ابر
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
مال من یه ظرف داره اندازه 30 میل آب میریزم توش روشنش میکنم دکمه مخصوص داره بخار میشه همه جا خوب نرم میشه بعد پاک.میکنم ولی اگه نداری یه ظرف آب تصفیه بردار توش یه نصف لیمو بزار و روشنش کن یه چند دقیقه بخار که کرد خواموشش کن بزار چند دقیقه دیگه بمونخ بعد راحت با دستمال تمیزش کن
اگر تو تاپیک پیامی دادید که جواب ندادم خصوصی پیام بفرستید . خونه دوم من و همسری www.calflove.mihanblog.com
من همیشه با اسپری های مخصوص تمیز کردن چربی اجاق گاز و اون پاک می کردم ولی یه وقتایی هم داخل مایکرو ویو و با ابلیمو یا سرکه مرطوب میکنم بعد با یه اسکاچ اغشته به جوش شیرین تمیزش میکنم که عالیییه اما باید حوصله به خرج بدی
ريبار عشق زندگيم ❤️