2777
2789
عنوان

مژه هام.... بیایین دلداری بدین

476 بازدید | 25 پست

من یک ماه پیش مژه کاشتم امروز نوبت ترمیمه صبح ک پاشدم دیدم یکم شل شدن خودم کندموشون ولی با کندن اونا مژه ها خودمم کنده شده خیلی میترسم مژه هام ریخته چیکار کنم دوباره کاشت کنم خوب میشن یا معلوم میشه اصلا بهم ریختم زیادددددددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خداالان مژه نداری اصلا؟ این چ کاریه خودتونو مصنوعی و زشت میکنید میرید میکارید.؟! درک نمیکنم😐😐😐

خیلی از مژه هام ریخته برم ترمیم کنم خوب میشه؟ 

نباید بکنی برو خودشن برات ریمو میکنن ..من چند ماهه میزارم ...ولی ایندفعه میخوام یکم تقویت کنم ..چون ...

میدونم عزیزم همیشه همین کار می‌کردم نمیدونم چرا امروز این کار احمقانه رو کردم برم اونجا دعوام نمیکنه بگه چرا خودت کندی؟ 

کاشت باعث ریزش و نابودی مژه میشه،یعنی اگر این اتفاق هم امروز نمی‌افتاد به مرور خودش می‌ریزه و افتضاح میشه،دیگه کاشت نکن برس بهش

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️