2777
2789

عرض ٣ هفته يه عالمه اتفاق افتاد برامون پول پيش خودمون رو دزديدن، از كار بيكار شدم، صاحبخونه يهويي گفت زود پاشين من خونه ام رو ميخوام ما هم پولي كه گذاشته بوديم براي خونه رو از دست داديم، تو قرض افتاديم، دعواي وحشتناكي با همسرم كرديم، الان انگار ١٠٠ درصد عوض شده همون مردي كه يك ماه پيش ديوانه من بود عاشق من بود الان حتي نگام نميكنه، سلام و خداحافظ هم نميگه. 

ديروز يه خانمي ناشناس زنگ زد و گفت ران دعا گرفتن اگه ميخواي زندگيتو نجات بدي برو پيش دعا نويس. من اعتقادي ندارم و هيچ كسي رو هم نميشناسم ولي كم كم دارم باور ميكنم كه واقعا يه چيزي شده كه توي سه هفته يهو اينجوري شديم.

لطفا راهنماييم كنيد، اگر كسي رو ميشناسيد كه اينكاره اس بهم معرفي كنيد، اگه راهي بلديد بهم بگيد، فك ميكنم تا چند روز ديگه همسرم مياد ميگه ما به درد هم نميخوريم اخه بخدا ما عاشق هم بوديم ميمرديم براي هم يهو چي شد من نميدونم

تو دنيايي كه ميتوني هر چيزي باشي، مهربون باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پولوتونو چطوری دزدیدن؟

مشکوکه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مشکلات براهپه هست..میگی رفتی دعوا کردی.... خب معلومه بیچاره سرکوفت زدی دلش شکسته..پاشو غذای خوب درست کن..اسفند دود کن.صوتی قرانی دعایی بذارتوخونت از خدا بخواه کمکتون کنه...اومدخونه بغلش کن..بگو ببخسید...تموم.

منم سه ماهه زندگیم داغون شده 

انقدر دعا و حرز و نماز و فلان خوندم ک 😔😔ولی دعانویس نرفتم هبچ وقت

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

دعا نویس رو من اصلا سفارش نمیکنم چون یه دری برات باز کنه صدتا مشکل درست میشه برات 

میتونی نماز باطل سحر حضرت زهرا بخونی عالیه 

یا اینکه یه قربونی کوچک انجام بدین 

نه نه ترو خدااا نری پیش دعا نویس بدبخت میشی

دستورات ایت الله بهجت راجب باطل کردن سحر رو گوش کن 

روضه امام حسین پول بده بخونن 

سوره بقره رو بزار تو خونت با صدای بلند صوتشو 

ذکر یا ودو زیاد بگو 

از دفتر مرجعت یا سایت پاسخگوی شرعی و اینا بپرس واسه باطل کردن سحر و اینا چه باید کرد 

البته میگفتن اگر اعتقاد نداشته  باشی چیزی نمیشه 

در هر حال نکن پای این چیزارو تو خونت باز،نکن که واویلا میشه 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )