2777
2789

ما هم شربت می‌دیم 

امسال می‌خوام نذری رو بدم به راهورا 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشنوی صدای هل من ناصر امام زمانت را؟

سالهاست برای امام حسین عزادرای میکنیم  اما چرا از دلش ۳۱۳نفر پیدا نشدن برا یاری حسین زمانه ارواحنافداه ؟
ملاک اینک عزاداری ما واقعی و درسته چیه؟ 
ایا اگر عزاداری های ماهم ...باشه ممکنه با کله بریم ته سپاه عمر سعد؟

چرا هروز بدتر از دیروز میشه حتی تو قشر مذهبی لغزش میبینم و تعدادی از مسیر خارج میشن؟
چرا دردی از مملکت دوا نشده و مردم رشد نکردن؟
چرا با این همه گریه بر امام حسین اما هنوز تو زندگی ما با همسر فرزند روابطمون مشکل داریم و چیزی حل نشده

برای رسیدن ب حسین زمانه ات باید اول 🕊 حر شوی

https://eitaa.com/joinchat/2008154592C8df93f7ac5

تو این گروه👆 امام حسین واقعی اون‌امام حسینی ک باعث عوض شدن شرایط جامعه میشه اون‌امام حسینی ک باعث رشد واقعی مذهبیون میشه رو باهم از نظر روانشناسی بشناسیم
و سعی میکنیم‌با تکنیک هایی خودمون رو بهشون برسونیم

هنوزهم‌آرزویی زیباتر از شما سراغ ندارم مولای من...

من میخام امسال ابمیوه بدم دست بچه کوچولوها

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من تاسوعا یک چیز نمیدم هر چی دوست دارم میدم . امسال شربت سنیچ 

قبول باشه ان شاالله

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

سلام بچه ها ما پارسال تو هول و ولای خرید خونه خیلی استرس داشتیم بخاطر همین نذر کردم امسال تاسوعا عاشورا شیر یا شربت بدم. بعد با خودم فکر کردم برای شیر هوا خیلی گرمه بخاطر همین رفتم ۵ کیلو شکر خریدم شیره درست کردم میخوام با تخم شربتی بدم به سقا خونه پخش کنن. اگر امسالم کار جدیدم بگیره می خوام دوباره سال دیگه ۱۰ کیلو شکر بخرم. 

بچه ها از سایتم که برای خرید لباس بچه گانه زدم دیدن کنید خوشحال میشم.

عزیزم میدونموسوالم به تاپیکت ربطی نداره ولی مهمه

شماکوشینگ‌داشتی؟؟درمان شدی؟من به تازگی متوجه شدم بیماریم کوشینگه خیلی داغونم😭

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
عزیزم میدونموسوالم به تاپیکت ربطی نداره ولی مهمه شماکوشینگ‌داشتی؟؟درمان شدی؟من به تازگی متوجه شدم ب ...

من آزمایش دادم مشکوک هستن باید ماه بعد دوباره بدم ‌ 😔 شما چجوری فهمیدین ؟ علایم چی بود ؟

عزیزم میدونموسوالم به تاپیکت ربطی نداره ولی مهمه شماکوشینگ‌داشتی؟؟درمان شدی؟من به تازگی متوجه شدم ب ...

من پشت گردنم بوفالو شد . زیر شکمم گنده . چشام تار میبینه بعضی موقع