2777
2789
عنوان

معرفی وکیل خوب در تهران

192 بازدید | 6 پست

میدان رسالت خ فرجا م بعداز چهرراه شهید برادران باقری

۰۹۳۷۱۱۳۵۱۷۹

این آقا کمک بزرگی به من کرد ، دلم خواست عمدا تبلیغ کنم ایشون رو چون خوبا باید دیده بشن 

سلام ببخشید شما استخدامی قبول شدین 

من میخوام امور مالیاتی شرکت کنم اما چندددد ساله از درس و کتاب د.. دور بودم الان تا ۲۸مهر وقت دارن چیا بخونم بنظرتون 

من حتی کار بالاخانه رو بلد نیستم اصلا از وقتی شرکت کردم استرس عجیبی گرفتم

سلام ببخشید شما استخدامی قبول شدین  من میخوام امور مالیاتی شرکت کنم اما چندددد ساله از درس و ک ...

سلام مصاحبه ام هنوز وقتش نشده نترسید منم بیشتر از هشت سال از فارغ التحصیلیم گذشته بود یک ماه قشنگ بخونید منم وقتم برا خونده همون یک ماه بود انشالله که خیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چی کتابهایی رو خوندین

مجدد که آزمون نیست آخه 

ولی در کل برا عمومی ها فقط تست کار کنید منم کتاب نداشتم 

برا تخصصی ها هم حقیقتا هیچ کتابی نخریدم جزوه های آماده تو‌ اینترنت هست رایگان سرچ‌ میکردم و میخوندم 

خدا بزرگ پی اش باشین توکل به خدا قبول میشین

مجدد که آزمون نیست آخه  ولی در کل برا عمومی ها فقط تست کار کنید منم کتاب نداشتم  برا تخص ...

ازمون وزارت بهداشت ک ۲۸مهر هست شرکت کردن عزیزم واسم دعا کن ب اهدافم برسم ابجی

ازمون وزارت بهداشت ک ۲۸مهر هست شرکت کردن عزیزم واسم دعا کن ب اهدافم برسم ابجی

اهان میگم مالیات ک الان نیست 

پس برا عمومی فقط و فقط تست بزن من حتی یک صفحه کتابم نخوندم چون نداشتم 

انشاالله که خیر هر چیزی به صلاحتون باشه پیش میاد 🤩 تلاشتون بکنید باقیش دست خداست