2777
2789
عنوان

چقد خوبه دستم جیبمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 43 پست
یععنی ماکه سر کارمیریم ملکه نیستیم؟

شما مستقل بودنتو قشنگ اوردى كوبيدى تو سر هر چى خونه داره گفتى مستقل بودن بهتر تازهى بخواى به همسر بگى اينو ميخام اونو ميخام . ما هم ملكه بودنمون رو اورديم وسط😍 

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
خیلیا اینقد شوهرشون وضعشون خوبه و ب زنشون میرسه ک کار کردن زن ی چیز مضحکی بیش نیس

نه مشکل بعضی خانوما هستن که همه چیزو توی پول میدونن

والا ما اشنا داریم وضعش متوسط رو به پایین زنه میگفت شوهرش همون اول رفته دادگاه که تعیین کنن نفقه خانومشو که ناعدالتی در حق خانومش نشه

تا این حد ادم حسابی

حالا نفقه چقدره : ۱ ملیون و ۲۰۰ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیگم کار کردن بده اتفاقا خیلی هم خوبه.ولی این اصلا حرف قشنگی نیس ک دستتون تو جیب همسرتونه،این یه زندگی مشترکه ک خانم توی خونه کار میکنه خسته میشه ولی اقا بیرون خونه.با اینک وضع مالیمون خوب نیس و تازه عروسی کردیم ولی هر موقع همسرم بهم پول داده با عشق داده و همیشه میگه ک منم بخاطر تو میرم سر کار. یعنی باید هی منت بکنیم ک من. دارم برات اشپزی میکنم؟؟؟یا بشور‌و بساب؟؟؟

همه خانما كه نبايد شاغل باشن. بعضيا هم توانشو ندارن ميشينن خونه مثل ملكه ها.

ملکه😂😂

خزون بگو چی میخوای تو از جونمون؟ خزون بهار شد، زرد شد خونمون. خزون بگو چکارت کرده بودیم که ریخت همه پوست، موند استخونمون...
شما مستقل بودنتو قشنگ اوردى كوبيدى تو سر هر چى خونه داره گفتى مستقل بودن بهتر تازهى بخواى به همسر بگ ...

دقیقا شما هم مثل همسرتون رفتید سرکار ولی وقتی برمیگردید خونه همسرتون روی کاناپه لش میکنن ولی شما میری تو اشپزخونه سراغ غذا. کار کردن خوبه در صورتی ک ب لطافت زنانه خانم دس نزده باشه

ملکه😂😂

بله در جواب اسى بهترين بود، يعنى چى من مستقلم شما دستتون توى جيب شوهره، مگه شوهرم غريبه س چه حرفا كه توى نى نى سايت نميشنويم خدايى

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
من نمیگم کار کردن بده اتفاقا خیلی هم خوبه.ولی این اصلا حرف قشنگی نیس ک دستتون تو جیب همسرتونه،این یه ...

دقییییقا 

بعضی وقتا یجوری بعضیا نظام خلقتو زیر سوال میبرن 

خانوما چه بخواید چه نخواید زن ارزشش بالاتر از این حس که با روح لطیفش بره وسط بازار کار کنه زن باید خانوم خونه باشه ملکه باشه😉

مردم اصلا قشنگ نیست بشینه تو خونه و خاله زنک بازی در بیاره باید بره بیرون زحمت بکشه 

این وظایف خلقته حرف منم نیست 

بله در جواب اسى بهترين بود، يعنى چى من مستقلم شما دستتون توى جيب شوهره، مگه شوهرم غريبه س چه حرفا كه ...

شاید بد منظورش رو رسونده ولی حرف بدیم نزده. اینکه بری سرکار و نیاز نباشه از شوهرت پول بگیری خیلی بهتره. همه شوهرای خوب ندارن، تو همین سایت کلی تاپیک میزنن شوهرمون بهمون پول نمیده.

خزون بگو چی میخوای تو از جونمون؟ خزون بهار شد، زرد شد خونمون. خزون بگو چکارت کرده بودیم که ریخت همه پوست، موند استخونمون...
دقییییقا  بعضی وقتا یجوری بعضیا نظام خلقتو زیر سوال میبرن  خانوما چه بخواید چه نخواید زن ...

نظام خلقت برای خودت. بشینی تو خونه کلی کار کنی که تهش بیان بگن وظیفت بود؟ که مجبور باشی برای دو قرون دستت جلوی شوهر دراز باشه؟

نه مشکل بعضی خانوما هستن که همه چیزو توی پول میدونن والا ما اشنا داریم وضعش متوسط رو به پایین زنه م ...

کجاش ادم  حسابیه

اتفاقا خیلی زرنگ و رنده 

۱۲۰۰ الان باهاش چیکار میشه کرد ؟؟

دقییییقا  بعضی وقتا یجوری بعضیا نظام خلقتو زیر سوال میبرن  خانوما چه بخواید چه نخواید زن ...

خودم لیسانسه هستم کلی هم دنبال کار گشتم البته نه هر کاری ب قول شما وسط بازار کار زیاده.وقتی عدالتی وجود نداره همسرم اجازه نداد برم سرکارایی ک در شان ی خانم نیس.شاید کمتر بگردیم ک البته راضییم از شرایط ولی حداقل تن ب هر کاری ندادیم

نظام خلقت برای خودت. بشینی تو خونه کلی کار کنی که تهش بیان بگن وظیفت بود؟ که مجبور باشی برای دو قرون ...

درسته ریپلای برای من نبود.ولی ب نظرتون هر کی خونه داره دستش جلوی شوهرش دراز میشه؟؟مرد خوب ندیدین لابد حق دارید.بدون اینک بخام همسرم میزنه کارتم و وقتی بره جایی صب پا میشم میبینم کارتش روی میزه.یکم مغزاتونو عاری از فکرای قدیمی کنید