narges0khaton مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 710 عنوان بتا عدد ۲۵ 226 بازدید | 4 پست دکتر ماما بهم گفت بارداری ولی من هنوز شک دارم نسبت ب حرفای نی نی سایت هامیگن مشکوکهروز موعدمه تقریبا البته اگ ب ماه پیش حساب کنمماهای قبل ۳۰ روزه بودم تقریبا ک موعدم دو سه روز دیگس گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵 1402/05/01 | 11:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بررررررررف عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1392 خب خوبه دیگه مبارکه دوباره ۳ روز دیگه تکرار کن بی بی چک هم زدی یا مستقیم رفتی ازمایش؟
narges0khaton مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 710 خب خوبه دیگه مبارکه دوباره ۳ روز دیگه تکرار کن بی بی چک هم زدی یا مستقیم رفتی ازمایش؟ والا من اصن امید نداشتمدکتر مستقیم برد منو ازمایشانگیزه بیبی گذاشتن نداشتم میدونستم منفیهگفت بارداریگفتم اخه بتا کم نیستگفت تو بدن هرکس یجورهباورم نمیشه همچنان گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵
بررررررررف عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1392 والا من اصن امید نداشتم دکتر مستقیم برد منو ازمایش انگیزه بیبی گذاشتن نداشتم میدونستم منفیه گفت ب ... علایم چی داری؟این ماه فولیکول چند داشتی؟
narges0khaton مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 710 علایم چی داری؟ این ماه فولیکول چند داشتی؟ علائم بارداری ک همشو داشتم فولیکولمم ۱۹ بالغ بود آمپول ازاد سازی تخمک زدم گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵