من نهم رو تموم کردم و قراره برم دهم امسال تجربی اوردم را درصد بالا معدلمم ۲۰ هست و نمونه دولتی درس میخوندم و هنوز نتایج نمونه دولتی برای دبیرستانم نیومده میخام دروس تخصصی دهم رو بخونم )شیمی و زیست و فیزیک و زبان و ریاضی( بنظرتون چجوری شروع کنم از چه منبعی کمکم کنیددددد
سلام از فیلمای تلگرامی استفاده کن موسسات تاملند و کلاسینو ک کنکوری درس میدن یا اینکه اگه توان مالیشو داری کلاس هاشونو شرکت کن منابع هم خودشون میگن ک از چیا استفاده کنی
خوشحالم ک از الان میخوای شروع کنی هیچ وقت جا نزن تا میتونی بخون
این کاربری دست دو نفره✌️ گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤 شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂 یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :) دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخه هیچ کاری نیمکنم ن کلاسای دیگه میرم ن کاری فقد شاید بعضی روزا برم بیرون یه دوری بزنم اینستا و اینا هم که دیگه خسته شدم واقن دلم میخواد یه حرکتی بزنم چهار روز دیگه به دردم بخوره
نه گفتم ک کلاس برگزار میکنن یه عده دانش آموز میخرن پخش میکنن تو تلگرام که اینجوری میتونی رایگان دانلود کنی نگاه کنی ولی اگه آدم مقیدی هستی میتونی خودت کلاساشونو و ثبت نام کنی و هزینش و پرداخت کنی و دگ رایگان تو تلگرام نبینی
این کاربری دست دو نفره✌️ گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤 شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂 یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :) دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤