2777
2789
عنوان

خانومای گل کسی تعبیرخواب بلده؟؟؟

96 بازدید | 14 پست

مامانم یه خواب دیده میخوام تعبیرشو بدونم چون معمولا رویای صادقه میبینه خواباش تعبیر میشه کسی هست بلد باشه؟

Life is too short to not enjoy
بفرما

خواب دیده که منو همسرمو خواهرش انگار توی یه مراسم عزاداری دعوت شدیم مثل هیئت ولی همه مرد هستن فقط منو خواهرش خانومیم و من خیلی محجبه ام تو خواب ولی خواهرش معمولی هیچ زن دگ ای ام تو جمع عزادارا نیست ولی تعداد زیادی آقا مشکی پوشیدن دارن عزاداری میکنن همسرمم بینشون. البته ما با خانواده همسرم قطع رابطه ام هستیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعریف کن تا برات تعبیر کنم 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
تعریف کن تا برات تعبیر کنم 

عزیزم پست بالا گذاشتم بازم میگم

خواب دیده که منو همسرمو خواهرش انگار توی یه مراسم عزاداری دعوت شدیم مثل هیئت ولی همه مرد هستن فقط منو خواهرش خانومیم و من خیلی محجبه ام تو خواب ولی خواهرش معمولی هیچ زن دگ ای ام تو جمع عزادارا نیست ولی تعداد زیادی آقا مشکی پوشیدن دارن عزاداری میکنن همسرمم بینشون. البته ما با خانواده همسرم قطع رابطه ام هستیم.

عزیزم پست بالا گذاشتم بازم میگم خواب دیده که منو همسرمو خواهرش انگار توی یه مراسم عزاداری دعوت شدی ...

دیدن خواب شرکت در عزاداری امام حسین به منزله برآورده شدن حاجات و اگر حاجتی نداری به معنی باز شدن گره مشکلاتتون هست و حضور در مجلس مردانه نشانگر این هست که شما فرد مذهبی و آرمانگرایی هستی و داشتن چادر به معنی حیا و آبرو هست درکل تعبیر این چنین مادر شما که رویا بین هست دارای لطف و احساس مادرانه نسبت به شما میباشد و شما یا ایشون هم مقام ومنزلت معنویتون بالا میره و حوائجتونم برآورده میشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
دیدن خواب شرکت در عزاداری امام حسین به منزله برآورده شدن حاجات و اگر حاجتی نداری به معنی باز شدن گره ...

اخی خیلی ممنونم انرژی خوبی گرفتم از تعبیر تون 💕 یعنی برای خواهرشوهر همسرم هم حاجت رواییه

اخی خیلی ممنونم انرژی خوبی گرفتم از تعبیر تون 💕 یعنی برای خواهرشوهر همسرم هم حاجت رواییه

بله انشاله