2777
2789
عنوان

چه کارهای زیبایی انجام دادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 55 پست
برای چه نوع جای جوشی؟ لک یا فرورفتگی؟ 

نه فرورفتگی اصلا

برای لکه قرمز جای جوش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وضع موهات چطوره؟

والا ریزشو هنوز دارم نصف موهام ریخت موهای پرپشت من الان معمولین دیگه من موهام خیلی پر بود آخه قرص تقویتی خوردم بهتر شد ریزشش ولی قطع نشده خونم پر موعه هرروز بهیچ عنوان کراتین انجام نده خیلی بده😑

درد داره؟ 

نه زیاد

البته آستانه تحمل درد من خیلی بالاست

بقیه با بیحسی براشون میزنه باز جیغ میزنن

من بدون بیحسی میزنم و آخ نمیگم😄

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

گلم پروتز گونه راضی هستی؟مصنوعی نشد چهره ت؟پیش کی انجام دادی؟

بله راضیم، نه نشد، چون من گفتم کاملا طبیعی میخوام و نظر دکتر هم همین بود. ضمن اینکه صورتم هم ریزه 

ده سال پیش سعادت آباد رفتم دقیق اسم دکتر یادم نیست فک کنم مجید شفیعی 🤔🤔