من دماغم استخونی بود
یه قوز کوچیک داشت که یه مدت بود رو مخم بود و اذیتم میکرد
خلاصه نوبت عمل گرفتم و دکتر گفت که یکسری آزمایش اینا باید بدی
خداروشکر آزمایش هارو دادم و همه چی نرمال بود و
رسید تا روز عمل که راه افتادیم رفتیم سمت کلینیک
راستش یکم استرس داشتم و یکم بیشتر از بیهوشی می ترسیدم
از این می ترسیدم که دیگه به هوش نیام😂
حدود 8ساعت قبل از عمل نباید چیزی بخورید چون خدایی نکرده ممکنه حین عمل بالابیارید و خفه شید
(زبونم لال)
من شب قبل از عمل یه شام حسابی خورده بودم چون من لاغرم و به نسبت بدنم ضعیفه و البته مامانمم خیلی میترسید😂
خلاصه که وقتی وارد کلینیک شدم کلی دماغ عملی اونجا بود و یکمی ترسم ریخت
البته من انقد بی حال بودم که اون قرصی رو که قبل عمل برای استرس اینا میدن رو به من ندادن
یکم اینور اونو کردنو تا بالاخره سوار آسانسور شدمو رفتم دم در اتاق عمل
همه چی نرمال بود تا اینکه نشستم رو تخت اتاق عمل
کل بدنم داشت میلرزید و همونجا به دکترم گفتم که خیلی استرس دارم و گفت طبیعیه
من مشاوره قبل از عمل نرفتم فقط عکس بینیم رو برای دکتر فرستادم و ایشون گفت که مشاوره نمیخوای
برای همین دکترم رو اولین بار بود که میدیدم
یه نفر از بینیم چندتا عکس گرفت و دکترم ازم میپرسید که چه مدلی میخوام و تا اینکه روتخت دراز کشیدم و اصلااا
متوجه نشدم که چجوری بیهوش شدم
وقتی به هوش اومدم هیچ دردی نداشتم فقط یکم گیج بودم که با گذشت یه ساعت همه چی عوکی شد و مرخص شدم
وقتی رسیدم خونه بدنم تازه از بی حسی خارج شده بود و گچ روی بینیم فقط کمی سنگینی میکرد وگرنه اصلا چیزی به اسم درد حس نمیکردم
خلاصه سه روز رو با سوپ و آب هویج اینا گذروندیم تا روز کشیدن تامپون رسید
رفتم تامپون ها رو در بیارم اونجا هم یه دختر بود هم سن من که وقتی تامپون اون رو کشیدن و
داشت گریه میکرد😑😶
یکم ترسیدم اما تامپونارو کشیدم و باور کنید اصلاااا دردی نداشتم
وایی همش به مامانم میگفتم که دماغم خوکی شده فلان شده 😂
بچه ها تا یک سال اصلا اصلا بینیتون رو قضاوت نکنین
ممکنه سوراخ هاش کوچیک و بزرگ باشه یا یه طرفش ورم کنه یا حتی از دماغ خودتون بزرگتر بشه
روز هفتم هم گچ بینی رو برداشتم و یکم درد داشت چون انگار به دماغم چسبیده بود دکتر برام روی بینیم چسب زد از دماغم خوشم اومده بود تا دوماه میرفتم دکتر برام چسب بزنه اما ماه آخر رو خودم زدم
الان حدود یه ساله که عمل کردم و از دماغم خیلی خیلی خیلی راضیم ❤️😜
آها اینم بگم که بعد از عمل پوستتان خیلی چرب میشه اگه مثل من قبل از عمل هم پوستتون چرب بود حتمن یه چند وقت بعد عما دکتر پوست برید چون ممکنه یه جورایی وحشتناکی بزنین که نگووو و نپرس حتی الانم درگیرشونم باورتون میشه
یکم طولانی شد سوالی بود در خدمتم