2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پن سقط نداشتم ولی از قبل بارداری دکترم اسپرین رو داده بود..اسپرین روی پریودی اثر نداره فقط خون ...

سلام عزیزم دیروزرفتم دکتربهم گفت چون پری نامنظم شده قرصابهت نمیفته. بایدقطع کنی بری lvf. اینم خیلی گرونه موندم چیکارکنم

نرفتی دنبال علت سقط هات؟ ایشالا به حرمت همین روزا ماه دیگه خبر بارداریتو میدی

فداتشم عزیزم زنده باشی. چراازمایش اینادادم گفتن همه چی نرماله. دکترخوب نمیتونم پیداکنم که بتونه نزاره سقط بشه 

ايشالهه كه بارداري بعديتون با خوبي و خوشي باشهه 

عزيزم من خودم بيمارستان لاله  پيش دكتر  فريبا يوسف نژاد ميرم   راضيم ازشون  براي وقت دهي كه بايد بخش آوي وي اف بيمارستان تماس بگيريد بهتون زودي وقت ميدن

فداتشم عزیزم زنده باشی. چراازمایش اینادادم گفتن همه چی نرماله. دکترخوب نمیتونم پیداکنم که بتونه نزار ...

سلام عزیزم منم سقط مکرردارم ازمایش ذخیره تخمدان دادم هشت دهم بود پارسال ولی باز با همون ذخیره باردارشدم و سقط شد شوهرمم ازمایش اسپرم داد خداروشکر مشکلی تداشت ولی دکتر بهم گف احتمالا تخمک هات بی کیفیتن ک باعث سقط میشه منم نت جستجو کردم اوابوست و فرتیل اید برای تقویت تخمک خوبه اینارو از د ی ج ی کالا سفارش دادم و دوروزه مصرف میکنم ان شاالله ک بتونم با این قرصا بارداری سالمی تجربه کنم و نی نی دستم بگیرم شاید توهم تخمکت بی کیفیت باشه

سلام عزیزم منم سقط مکرردارم ازمایش ذخیره تخمدان دادم هشت دهم بود پارسال ولی باز با همون ذخیره باردار ...

سلام گلم. توکل ب خداانشاالله هم شماجواب بگیری هم من 

من نمیخام ای واف کنم میخام تلاشموکنم خودم بارداربشم

منظورم اينكه  دكتر توي بخش آي وي اف هستن   و نازايي هم كار ميكنن و خيلي ها ميان پيششون با مصرف چند دوره دارو طبيعي باردار ميشن