2777
2789
عنوان

وان یا استانبول

1014 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها صبح بخیر

من میخوام برم ترکیه 

برای خودم خرید کنم 

مثلا کتونی شلوار لباس بچه و  لوازم ارایش ...بخرم

همه میگن استانبول گرونیه

وان بهتره برای خرید یا استانبول

وان با استانبول قابل قیاس نیس

تو آبان یا جمعه سیاه برو استانبول

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وان یجورایی مرکز خریده ولی تفریح نمیشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
استانبول برم براحتی نمیتونم خرید کنم پس؟

چرا میشه ولی گرونه کلن ترکیه تورمش زیاده امسال هرکی رفته میگه قیمتا وحشتناکه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چرا میشه ولی گرونه کلن ترکیه تورمش زیاده امسال هرکی رفته میگه قیمتا وحشتناکه 

عزیزم شما فککنم اطلاعات سفرتون بالاست.من کلا قصد خرید تا بیست تومن دارم.

بااین صحبتا وان جای بهتریه بنظرتون برای خرید

عزیزم شما فککنم اطلاعات سفرتون بالاست.من کلا قصد خرید تا بیست تومن دارم. بااین صحبتا وان جای بهتریه ...

وان مرکز برندا هس بازم گرون هس نمیدونم با این پول میتونی خرید زیاد کنی یا نه یه تاپیک بزن جدیدن کسایی که رفتن باز بپرس