2777
2789

من آزمایش ان تی دادم مشکوک بود به سندرم داون بعدش غربالگری دارم ک اونم ریسک اورده عددش ۱ به ۳۶ بودم الان تو بیست و یک هفتم دیروزم ازم آزمایش پینت(سلسفری)گرفتن ک جوابش ۳ هفته بعد میاد میخوام بدونم کسی اینطوری بوده ریسکش چند بوده جواب آزمایش چی اومده خیلی نگرانم😕

من ریسکم ا به ۵۷۶۰ بود

سلفری نوشت😐

یه دکتر دیگه بردم گفت احتمال ریسک یه درصد هست، اگه میخوای آزمایش بده

ولی چند تا آزمایشگاه شهرمون زنگ زدم گفتن نمیگیریم

باید بری شهرای بزرگ

منم شرایطش رو نداشتم برم، بیخیالش شدم دادم دست خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ریسکم ا به ۵۷۶۰ بود سلفری نوشت😐 یه دکتر دیگه بردم گفت احتمال ریسک یه درصد هست، اگه میخوای آزما ...

باز ریسک تو خوبه واسه من احتمالش خیلی زیاده دیروزم اون آزمایشو انجام داد گرونم هس هزینش شد ۴۸۰۰ دیگ فقط همش خداخدا میکنم چیزی نباشه داغون شدم این چندروزو

۱به ۸ بودم گفت سلفری بده من داوطلب آمینیو دادم .جوابش خداروشکر منفی شد الآنم منتظرم بدنیا بیاد

منم فکر میکردم امینو بنویسه برام ولی اینو نوشت اگه میدونستم حرف منو قبول میکنه میگفتم همون ی بارکی امینو بنویسه

انشالله که چیزی نیست، امیدت به خدا باشه♥ مال من تو غربالگری دوم ریسکش شد ۱ به پنجاه هزار نمیدونم چ ...

ان شاءالله ممنون عزیزم سلامت باشی خدا نی نیتو برات حفظ کنه...

بازم محض احتیاط خوبه و رفتی خیالت راحت شده

ما ی گروه بارداری داریم ۳۰ نفرن برا ۵.۶ نفر ریسک زدن  اونم ریسک بالا 

همشونم سلفری دادن سالم بود بچه هاشون فقط اینو فهمیدم سونوت خوب باشه همه چیت خوبه ازمایشا همه فرمالیته ان بهت قول ۱۰۰ میدم سلفریت اومد بچه سالمه فقط غصه اینو میخوری چرا استرس داشتم الکی به بچه وارد کردم چون استرس رو جنین تاثیر میزاره 

هیچ حالی را بقایی نیست ؛ بی صبری نکن...🦄💜
ما ی گروه بارداری داریم ۳۰ نفرن برا ۵.۶ نفر ریسک زدن  اونم ریسک بالا  همشونم سلفری دادن س ...

سونوهام عالی بود همه چی خوبه فقط آزمایشام اینطوری شده...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ممنون از کمکت خیلی روحیه گرفتم😊

سونوهام عالی بود همه چی خوبه فقط آزمایشام اینطوری شده... خدا از دهنت بشنوه عزیزم ممنون از کمکت خیلی ...

بخدا هیچیش نیست اصلا غصه نخور 

دیدم که بهت میگم مهم سونو فقط 

هیچ حالی را بقایی نیست ؛ بی صبری نکن...🦄💜