2777
2789
عنوان

لطفا بیایین کمک

108 بازدید | 14 پست

سه چهار ساعته پریود شدم کلا همیشه از اول پریودم لک میشم بعد خون ریزیم شروع میشه جلوگیریمم با کاندوم بوده و در کنارش طبیعی هم جلوگیری میکردم نمیدونم چجوری منظورمو برسونم اصلا هم دلم بچه نمیخواد چون تازه اردواج کردم الان سه چهار ساعته که پد بهداشتیم کثیف نمیشه ولی تا دستمال میکشم خون میبینم بی بی هم زدم منفی شد بنظرتون چیکار کنم دارم میمیرم از استرس در حالی که جلوگیریم با کاندوم بوده و همسرم خارج از بدنم ارضا میشه ولی بازم میترسم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی یه روزی می رسه به این روز و طرز فکری که داشتی میخندی. منم سال اول زندگی مشترک بچه نمیخواستم.الآن که 15سال گذشته و دخترم در آستانه ی 12سالگیه به سلامتی پشیمونم میگم ای کاش همون یکسال رو هم جلوگیری نکرده بودم که الآن دخترم در آستانه ی 13 سالگی بود

ولی یه روزی می رسه به این روز و طرز فکری که داشتی میخندی. منم سال اول زندگی مشترک بچه نمیخواستم.الآن ...

واقعلا شایدم حق با تو باشه یجورایی اصلا فکرشم نمیکنم یروز دلم بچه بخواد یعنی اصلا آدمایی که بچه دوست دارن رو درک نمیکنم خیلی مسئولیت سنگینیه