2777
2789

سلام ،خواب دیدم دوتا مار کبری تو خونمونن ،یکیشون رو خواهر زادم کشت ،امایکی دیگشون رو برادرم هر کاری کرد نتونست بکشش ،بعد من رفتم به سمت مار  ،مار فرار کرد و رفت بالای دیوار بعد من  بهش اسپری حشره کش زدم و مار گیج شد ،بعد برادرم و من با بیل یکی زدیم به مار که بدنش نصف شد اما جدانشد کامل ،بعد یه دفعه این مار بدنش شبیه یه گوسفند شد و سرش شبیه یه غاز ،هر طوری بود من کشتمش ،بعد وقتی کشتمش دوباره بدنش تبدیل شدبه غاز ،بعد من بونش رو تیکه تیکه کردم تا حیوون های دیگه بدن غاز رو بخورن و اینکه وقتی بدن غاز رو باز کردم ،مار تو شکمش تیکه تیکه بود😥

بنظرتون تعبیرش چیه؟؟؟؟؟واینکه مار کبری بود و کوچولو بودن و سیاه بودن  اما سیاه سیاه نبودن یکم به خاکستری هم میزدن زیر شکمشون هم سفید رو به  خاکستری بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب تعبیر نداره....برگرفته از ذهن آدمیزاد و اتفاقات دور و برش هست که گاهی شاید حس کنی نه من به این فکر نکردم تا حالا...ولی ذهن خوابشو می‌سازه

از نظر قرآنی و...هم این چیزا وجود نداره

انشاءالله خیر هست مار تو خواب دشمن هست .صدقه بدین 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

مار دشمنه فقط همینو می‌دونم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

این مملکت تا روزی که مردم بیان درباره خدا حرف بزنن و بعد بشینن تعبیر خواب بکنن و دعا نویس. برن...درست نمیشه

مگه فقط قرآن نبود که کامل بود؟ دعا نویس چیه

مگه فقط پیامبران خواب اتفاقاقات و...رو نمیدیدن؟ تعبیر خواب چیه...

خدا به هممون رحم کنه

دشمنی داری که تو لباس دوستی بهتون نزدیک میشه و ریا کاره 

و این که کشتیدش یعنی آسیبی بهتون از طرف این دشمنا وارد نمیشع

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
این مملکت تا روزی که مردم بیان درباره خدا حرف بزنن و بعد بشینن تعبیر خواب بکنن و دعا نویس. برن...درس ...

بله خدا به هممون رحم کنه ، از خدا هم نمیشه حرف زد ، خوبه انسان طرف حق باشه و تو هر شرایطی حق بگه عزیزم  ریپلای کردی اما پاک کردی نخوندم چی گفتید ، از خدا حرف زدن و تعبیر خواب کردن رو با مسائل دیگه قاطی نکنید هزاران نفر رویای صادقه می بینن و تعبیر میشه ، تعبیر خواب وجود داره تعبیر شدن خواب حضرت یوسف پیامبر الهی رو درنظر بگیرید .انشاءالله خدا بهتون آرامش بده لطفا به تندی با همه مسائل برخورد نکنید عزیزم 

من هم درکتون میکنم اما باور کنید حرف از خدازدن و تعبیر خواب ربطی به مسائلی که باعث ناراحتی شما شدن نداره .

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .