من یخچال و تلوزیون رو ال جی گرفتم از نخل تقی الان انقدر تاپیک خوندم ک اصل تیستن فیک هستن زود خراب میشن استرس گرفتم خیلی بد🥺😭کاش نخریده بودم ایرانی خریده بودم،یعنی خراب میشن زود؟واس جهیزیه گرفتم هنوز استفاده نکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا این حرفا چیه فقط ببین جایی که خریدی معتبر هست یا نه منم پارسال ال جی گرفتم، هیچیشم نشده و سالمه
اره معتبر بود از چن سال پیش از همون مغازه یخچال و اینا خانواده خریده بودن راضی بودن یخچالم روشن نکرد چون میخاسیم بیاریم شیراز ،فقط ظاهری دیدیم ک سالم باشه،اینجا نصاب دارن میان نصب میکنن اگ مشکل برقی موتوری باشه میبرن ی یخچال دیگه میارن،اما تلوزیون ی مغازه دیگ خریدیم و همونجا روشن کردیم و سالم بود
ببین منم داشتم یخچال میخریدم گفتم ای بابا نکنه جنسش خوب نباشه بخدا بعد یه هفته خود ب خود درش کنده شد واسه همین میگم بگو این بهترین مارکه این عالیه این فلان چندروزپیشم داشتم ب تصادف فک میکردم شوهرم باماشین تصادف کرد پس فقط مثبت اندیشی