2777
2789
عنوان

جهیزیع استرس دارم

274 بازدید | 32 پست

من یخچال و تلوزیون رو ال جی گرفتم از نخل تقی الان انقدر تاپیک خوندم ک اصل تیستن فیک هستن زود خراب میشن استرس گرفتم خیلی بد🥺😭کاش نخریده بودم ایرانی خریده بودم،یعنی خراب میشن زود؟واس جهیزیه گرفتم هنوز استفاده نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم

راستش منم به خاطر همین مسئله ایرانی گرفتم

فقط جاروبرقیم بوشه و اتوم فیلیپس که اونم خالم برامون از خارج ایران خریده بود

ولی خب بازم بستگی داره به جایی که خریدی ازش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

وا این حرفا چیه فقط ببین جایی که خریدی معتبر هست یا نه منم پارسال ال جی گرفتم، هیچیشم نشده و سالمه

اره معتبر بود از چن سال پیش از همون مغازه یخچال و اینا خانواده خریده بودن راضی بودن یخچالم روشن نکرد چون میخاسیم بیاریم شیراز ،فقط ظاهری دیدیم ک سالم باشه،اینجا نصاب دارن میان نصب میکنن اگ مشکل برقی موتوری باشه میبرن ی یخچال دیگه میارن،اما تلوزیون ی مغازه دیگ خریدیم و همونجا روشن کردیم و سالم بود 

وای افتاده تو فکرم نمیره بیرون 🥲😢

ببین منم داشتم یخچال میخریدم گفتم ای بابا نکنه جنسش خوب نباشه بخدا بعد یه هفته خود ب خود درش کنده شد واسه همین میگم بگو این بهترین مارکه این عالیه این فلان چندروزپیشم داشتم ب تصادف فک میکردم شوهرم باماشین تصادف کرد پس فقط مثبت اندیشی

واقعا؟شما هم از اونجا خریدین؟راضی هسین از یخچاله؟

نه من از تهران خریدم

ولی مطمئن بهت میگم که سالمه

جاهای معتبر نمیان جنس آشغال بدن بهت خودشونو خراب کنن که

از پیج نخریدی که

الان فکر کنم ۱۰۰ تومن خریده باشی