2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقبت بخیری بخواه.

کم نخواه. چیزای بزرگ بخواه زیاد بخواه.

اونها با کرمشون به ما نگاه میکنن نه لیاقت ما...

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

این چه حرفیه عزیزم هر چی دل تنگت میخواد بگو 🙏🏻

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

این حرفاچیه میزنی.!!!

اهل بیت همشون هممشون

۱۰۰۰برابر به ما مشتاق تر و مهربون ترهستن تا مابه اونا

مثل این ک بگی تو مامانتو بیشتر دوس داری یا مامانت تورو

دنبال بهونه ان دست بگیرن

هرچی دست خالی تر هرچی متواضع تر بیشتر تو آغوش میگیرن

حرف خودشونه

حس میکنم انقدر بد شدم و از خدا دور که حق ندارم چیزی بخوام 

من ی حدیث قدسی خوندم.خود خدا میگه من بعضی بنده هام که خیلی بااخلاص جلو میرن و گاهی غرور بندگی میگیرتشون و فکر میکنن خیلی مخلص شدن رو عمدا دوبار نماز صب نمیزارم از خواب بیدار شن.

وقتی بلندمیشن و میزنن تو سرخودشون ک خاک عالم توسرم این چ بندگی هست و شرمنده میشن اونوقت خدا میگه آها حالا من این حال تورومیخرم چون خالی از منیت هست

چون پراز انکسار و فروتنی هست.

عزیزمن دوست خوب من

یک وقت خدا یه نماز صبح رو از ماقبول نمیکنه اگر منیت توش باشه

اما یوقت مثل حال الان شما یک آه رو میخره چون پراز شرمندگی و خاکساری و تواضعه

پس نمازصبحت رو امروز حتما بخون چون خدا به دل تو الان ویژه نگاه میکنه❤️