2777
2789
عنوان

شیراز یا تهران مسئله این است

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 82 پست
خب تو پولداری خواهر من😂 والا من دانشگاه بیام فوقش ماهی دوتومن بدن بهم که اونم فکر نکنم...

پزشکیه دیگه

اونم اگه بشم😂

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا😂 

ولی خرج تهران بالاست اینم در نظر بگیر(البته خودت شاید بتونی کار کنی که اونم سخته)

ولی بهشتی و همچنین طباطبایی تهران با حقوق شیراز قابل مقایسه نیست

البته شیرازم خوبه حقوقش 

افرین پزشکی تهران کار هر کسی نیست اولین کنکور قبول شدید؟ منن هدفم پزشکی بهشتیه عاشق دانشگاه بهشتیم ...

قربونت عزيزم 

انشالا ك ب اين  ارزو ك نه ، بلكه بههدف قشنگت برسي ❤️( هدف ها دست يافتني اند ولي آرزوها فقط تو ذهن ميگذرن )

ن كنكور چندمم بود 

….

من وضعیت اقتصادیمون متوسطه(مثلا بابام ماهی ۸ میلیون میتونه بهم بده در همین حد) جنگنده هم نیستم ولی ...

پزشکی شیراز واقعا خوبه، خونه هم هستین دردسرهای خوابگاه ندارین چون با ۸ تومن نمی تونین خونه بگیرین، و می تونین بیشتر روی درس و تفریح تمرکز کنید، مخصوصا اگر خانوادتون آزاد باشن

یعنی چی جنگندا🫤

یعنی نترس باشه

بتونه از حقش دفاع کنه

مراقب خودش باشه

سرش کلاه نزارن

و…

خب تو پولداری خواهر من😂 والا من دانشگاه بیام فوقش ماهی دوتومن بدن بهم که اونم فکر نکنم...

خب اینجوری ک بهت فشار میاد تو تهران خیلی گرونه همه چی اینجوری منطقی تره ک بری شیراز  با قلب تصمیم نگیر با عقلت بادو تومن تو تهران هیچ کاری نمیتونی کنی ولی شیراز میتونی متوسط باشی

خب اینجوری ک بهت فشار میاد تو تهران خیلی گرونه همه چی اینجوری منطقی تره ک بری شیراز  با قلب تصم ...

خب دانشگاهش که دولتیه

خوابگاه و غذاشم که پرسیدم گفتن مثلا ماهی ۳۰۰ الی ۶۰۰ میریزه ماهی یا کمتر

خودمم میخوام کار کنم

چرا نمیشه؟ یعنی واقعا همینقدر سخته؟

تیکر کنکور
و ببخشید مثلا برای یه دانشجو پزشکی با ماهی ۸ تومن(از طرف خانواده) تو تهران میتونه یه زندگی متوسط تو ...

بله قطعا بابا مگ ميخواي چيكار كني ...خوابگاهت ك چيزي نيس انچنان هزينه نداره ... فقط خرج و خورد و خوراك خودته و خرج كتابا البته 

من خودمم كار ميكنم با توجه ب اين ك خانوادمم حمايت ميكنن ... ولي دوس دارم خودم در بيارم كمتر ا خانواده بگيرم 

….

پزشکی شیراز واقعا خوبه، خونه هم هستین دردسرهای خوابگاه ندارین چون با ۸ تومن نمی تونین خونه بگیرین، و ...

نه خونه که نمیگیرم

ولی خب اگه پزشکی تهران بیارم خیلی بهتر از شیرازه (البته دانشگاه شیرازم پزشکیش خیلی خوبه ولی تهران خب…)صد درصد سخته و چالشای خودشو داره ولی میخوام امتحانش کنم

میخوام مستقل شم(چون نیستم الان)

خب اینجا باشم صد درصد ماهی ۸ تومن نمیدن

ولی خب اره خونه نزدیکه غذا آماده است و راحتیای خودشم داره

بله قطعا بابا مگ ميخواي چيكار كني ...خوابگاهت ك چيزي نيس انچنان هزينه نداره ... فقط خرج و خورد ...

خب کتابا و مثلا بیرون رفتن هر از گاهی ۸ تومن خوبه پس نه؟

راستش من خودمو میشناسم نمیتونم هم کار کنم هم درسای سخته پزشکی رو خوب یاد بگیرم(نمیتونم دوتاش با هم هندل کنم)

مگه اینکه مثلا کارم مشاوره و اینا باشه

یعنی توان زندگی متوسط یا پایین رو داری وسط یه عالمه بچه پولدار🙂

تهرانیا که بچه پولدار نیستن ولی اونایی که دانشگاه های تهران و شهید بهشتی میخونن اره بچه پولدارن

اکثرا تو بهترین مدارس درس خوندن و بهترین مشاور ها و کلاسارو رفتن تونستن قبول بشن

یعنی توان زندگی متوسط یا پایین رو داری وسط یه عالمه بچه پولدار🙂

تهران همون طور که پولدار زباد داره خیلیا هم هستن که دارن با سختی زندگی میکنن(خیلی بیشتر از شهرای دیگه)

بابام برای کارش یه روز اومده بود راننده تاکسیه میگفت من خونه ندارم شبا تو ماشین میخوابم و این خیلی بده