2777
2789

ما عاشق هم بوديم 

همش ميگفت من خيلي خوشبختم

همه حواسش به من بود

الان حاي سلام و خداحافظ هم نميگه چند روزه اينجوري شده ها واقعا نميدونم چه مرگشه، اتفاقا منم كه از حرفاش ناراحتم ولي اون قهر كرده!! 

امروز يكي بهم زنگ زد و گفت برات دعا نوشتن اگه ميخواد زندگيت درست شه برو دعا بگير

ولي من اعتقادي به اين چيزا ندارم هيج دعا نويسي هم نميشناسم

تو دنيايي كه ميتوني هر چيزي باشي، مهربون باش

خوب شاید ی نشونه هست ،چه اشکال داره دوست عزیز ی کاری کنید ببینید ،متاسفانه بعضیا این کارو میکنن ،نمیدونم خیلی اتفاقی اومدم تو تاپیکتون ولی خودمم متاسفانه چندسال پیش برام دعا گرفتن ،حالا نمیخوام بگم که چی شد و....ولی به خیر گذشت ،حالا راهکار زیاده ،اول از همه اینکه برای اشتی و محبت بینتون از همین امشب با تسبیح هزارویک مرتبه یا ودود 

بعد شاید چشم زخم هم افتاد روتون که همون باعث بشه بعضی آدمای پلید دعا بگیرن براتون ،پس حرز جواد تهیه کنید ،ی کانال تو ایتا هست خیلی قیمتش مناسبه دونه ای هفت هزارتومان رو کاغذ می‌نويسن علمای برجسته ولی در جلد پلاستیکی که محفوظ باشه وکلی دعاهای دیگه ،همه کاغذی ها. دونه ای هفت هزارتومان، پیش میفرستم براتون ،درتلگرام هم هستن ولی در ایتا فعالتره،راستش من از حرز جواد نتیجه گرفتم ،دعای باطل السحر هم دارن و....با همین قیمت ،انشالا مشکلتون حل میشه، نگران نباشید ،ما هم ی دفعه تو ی برهه از زمان خدا میدونه چیکار کردن ولی خداراشکر آگاه شدم ،نماز اول وقت،غسل به گردنتون نمونه ،ذکر  سوره بقره خواندن ،و توکل بالا وکامل به خداوند بهترین راهکار در کنار همه اینا که گفتم

❤️سلام الله علیک یا جواد الائمه...

👌تجربه و تاثیرات حرز امام جواد علیه السلام

👆مطالعه بفرمایید...👆

👌 چقدر مفید و امیدوار کننده...

✅خودتون مطالعه بفرمایید‌.👆

✅من ۵ ماهی هست که ازتون حرز امام جواد ع تهیه کردم

✅قبل از اینکه حرز رو ببندم یه لحظه هم نمی تونستم تو خونه تنها بمونم می ترسیدم هول داشتم شبا کابوس میدیم و با جیغ بیدار میشدم😢

✅از وقتی که حرزرو بستم خیلی آروم هستم اصلا از تنها بودن واهمه ای ندارم

✅شوهرم چند روز پیش تصادف کرد خیلی به خیر گذشت

🔵و این حصول برکات و تغییر رفتار نتیجه اعتقاد قلبی و سلامت روحی مصرف کننده است.

🔵الحمد لله رب العالمین...

❇️شما هم اگر نتیجه گرفتید دوستان را با خبر کنید.

👇خواص حرزها و طریقه استفاده و روایات آن را در کانال زیر جستجو و مطالعه بفرمایید...

@Herz_adiye_hamrah

👇خواهش میکنم برای ثبت سفارش فقط به ادمین پی ام بدید با تماس نمی شود سفارش را ثبت کرد....👇

@tl_09123532816

@tl_09123532816

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید ی نشونه هست ،چه اشکال داره دوست عزیز ی کاری کنید ببینید ،متاسفانه بعضیا این کارو میکنن ،نمی ...

منونم دوست عزيزم كه اينقدر تو زحمت افتادين و تايپ كردين

انشالله خد خودش هميشه كمكتون باشه

تو دنيايي كه ميتوني هر چيزي باشي، مهربون باش
منونم دوست عزيزم كه اينقدر تو زحمت افتادين و تايپ كردين انشالله خد خودش هميشه كمكتون باشه

خواهش میکنم عزیزم ،انشالا که استفاده کنید ،انجام بدین ومشکلتون هم حتما با توکل وتوسل به خدا حل میشه 🙏🌹🌹