2777
2789
عنوان

راه رفتن

80 بازدید | 6 پست

خوب خداروشکر راه میری دیگه عشقم خیلی خوشگل تاتی تاتی میکنی 

بعد میخوری زمین میخندی 

بهت توجه نمیکنم گریه میکنی 

ولی هنوزم بابایی و مامان بزرگو از من بیشتر دوس داری

قراره اتفاقای خوبی واسمون بیفته

امروز گوشواره هاتو درآوردیم چون همش می‌کشیدی خون میومد 

مامان بزرگ رفته خونه خاله کوچیکه 

باباتم بیداره داره فیلم میبینه 

الان خوابی ولی دوس دارم بیدارت کنم که صورتمو بزارم کنار گوشتو گاز بگیرم از بس که بوی خوب میدی 

غذاتو خوب میخوری 

امروز گفتم در پنجره ارو ببند بعد از چندبار که همش به حرفم دقت میکردی یهو رفتی بستی  

خوشگل مامانی بوس بوس

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑😑

اینو یادگاری نوشتم برای دخترم نمیدونم چرا باید اینجور رفتارا ببینم خوبه که تایپک عروس و مادر شوهری نزدم چقدم شما بیکارید

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
😐😐😐😐😐😐😐

چه بیکارید که توی تایپک یادآوری من و دخترم ایموجی میزارید آدم همجا نباید اظهار فضل کنه

😐😐چقدر بی ادب اصلا یا تایپک نزن یا وقتیم میزنی جنبشو داشته باش

شمام سعی کن وقت گرانبهاتو اینجور تایپکا هدر ندی ما راضی نیستیم به اینهمه اتلاف انرژی و استعداد