2777
2789

عزیزان بگین چیکار کنم بیشتر بتونم سر صحبت و شروع کننده صحبت باشم واقعا نمیتونم

خیلی دارم اذیت میشم راهکاری دارین بگین

حتی نمیتونم سر صحبت با ادمای موردعلاقم باز کنم خیلی دختر کم حرف و خجالتی هستم و میشه گفت مغرور عادت ندارم شروع کننده باشم یا سراغی بگیرم حس میکنم مزاحمم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاس بیرون برو باشگاه برو کتاب بخون درست میشی

منم_مثل# _توبودم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بهش میگن کمبود اعتماد به نفس 

غرور یه چیز دیگه است

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

منم خیلی سعی می‌کردم این اخلاقمو تغییر بدم ولی ب این نتیجه رسیدم هرکسی یه اخلاقی داره قرار نیست همه اجتماعی باشن ب فرض مثال من شروع کننده یه مکالمه باشم و طرفم هیچ میلی از خودش نشون نده میام کلی فکر و خودخوری ک من کجا کم گذاشتم یا چی کم دارم ک اینجوری شد ...خودمو اذیت نمیکنم راحت قرار نیست همه مث هم باشن

اسم کاربریم قرار 
یه بار شروع کن خجالتت کم میشه اصلا هم فکر نکن مزاحمی البته ممکنه رفتار دیگران باهات خوب نبوده اعت ...

فک می‌کنم دو مورد اخر باشه

ولی حتما چیزی تومن ندیدن ک خودشونم اینجوری شدن

اره اعتماد ب نفسم پایینه

الان چاره چیه؟

کلاس چی برم؟قبلا میرفتم باز همین بودم باشگاه هم ک بفکرشم

زبان نقاشی کامیپوتر خیاطی.. 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
منم خیلی سعی می‌کردم این اخلاقمو تغییر بدم ولی ب این نتیجه رسیدم هرکسی یه اخلاقی داره قرار نیست همه ...

حرفت کاملا حقه

ولی من حتی نمیتونم از ادمای نزدیکمم سراغی بگیرم

حرفت کاملا حقه ولی من حتی نمیتونم از ادمای نزدیکمم سراغی بگیرم

منم اینجوریم ولی ربطی به اعتماد به نفسم نداره کلا آدم خونسردیم 

ب همه چیز واکنش نشون نمیدم حتی اتفاقای بدو خوب

اسم کاربریم قرار 
همین ک خودم پیام نمیدم‌منتظرم بقیه پیام بدن غرور نیست؟ اره حق با شماس چ‌کنم

دلت رو بزن به دریا 

همیشه که نه ولی گاهی شروع کننده تماس باش از خواهر و مادر و برادر شروع کن

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن